maanantai 28. maaliskuuta 2011

Lomailua

 Nyt on Senni pakattu ja viety lomailemaan hoitokotiin. Äitillä ja isillä koittaa siis ruhtinaallinen 5vrk:n akkujenlatausjakso, jaksaa sitte taas ihan uudella innolla hoitaa Senniä. Senni on tavallisesti yhteensä 7vrk kuukaudessa hoidossa ja se on toistaseksi ollu meille toimiva ratkaisu. Ja tämä hoitopaikka on tuossa aika lähellä, n. 7km:n päässä keskustassa. 

Mistä tietää että tämä on tytön laukku?! ;)


Kuorma lastattuna!
Vaikka Senni on ollu säännöllisesti hoidossa siitä lähtien ku sai diagnoosin, ei se ole vieläkään helppoa sitä sinne jättää. Vaikka todella hyvän hoidon Senni siellä saa, siitä se ei johdu. Eka päivä menee yleensä "märehtiessä", toinen totaalisessa väsymyksessä, kolmas siitä väsymyksestä pikkuhiljaa toipuessa, neljäntenä ja viidentenä on jo virtaa tehä kaikkee kivaa ja extemporejuttuja, viimeisinä päivinä alkaa jo ikävä tulla ja hakupäivänä on ihana saada Senni taas kotiin! Loma siis tehnyt tehtävänsä! ;)
No, ei se nyt aina ihan noin mene, ja kyllä niistä ekoistakin päivistä osaa ottaa ilon irti ja nauttia kun ei tartte olla koko ajan korvakuulolla mitä tapahtuu, tai kulkea kellon kanssa millon on lääke- tai ruoka-aika jne. Tekee hyvää välillä päästä täysin irti kaikesta tästä hoitovastuusta. Ja nukkua!

Mutta miten hiljanen tämä talo onkaan ku Senni ei oo kotona! Vaikka Senni ei mitään osaa puhuakaan, eikä ääntä juuri pidä, mutta silti. Joku puuttuu.

Rinsessan oma.

Mutta nyt painaa jo uni silmää, eikä ajatus enää kulje, joten lopetan tämän postauksen tähän. Katotaan mitä saan viikolla aikaseksi, vai saanko mitään! ;)

-Reeta-

4 kommenttia:

 1. Levähtäkäähän nyt, nauttikaa keväisestä auringosta, ladatkaa akkuja...
  Siunausta koko pienelle perheelle!
  Kirjoitat niin ihanasti blogissasi<3

  Raija Laukkonen

  VastaaPoista
 2. Varmasti tuollainen pieni loma on todella tarpeellinen teille! Vietä mukavat vapaapäivät! Täälläkin saa tulla käymään kahvilla, jos haluaa. Huikkaa vaikka FB:ssa, jos tulee sellanen olo, että olis kiva tulla käymään :) .

  VastaaPoista
 3. Heippa! Sulle on blogissani tunnustus!!!
  Harmi, kun sairastuin, olis ollut kiva nähdä!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille, viikko vierähti kyllä mukavasti ja nopeasti, ja akut sai latautua :)
  Ja kiitos Miialle vielä erikseen kahvikutsusta, täytyy kyllä joskus toteuttaa tuo vierailu! Ja Hannalle kiitos tunnustuksesta! :)

  VastaaPoista