maanantai 14. maaliskuuta 2011

Jumpan pyörteissä!

Sennin kanssa kotiuduttiin sairaalasta perjantaina, eli siis pitkänsitkeä tauti selätetty! 
Senni on sinnikäs neiti :) 


Tänään alkoi, tai siis jatkui heti Sennin arkityö, nimittäin jumppa, virallisemmin fysioterapia. Sennille ja kaikille incl-lapsille ehdoton juttu ennaltaehkäisemään mm. virheasentoja, pitämään yllä nivelten liikkuvuutta ja joustavuutta, ja myös äärettömän tarpeellinen ennaltaehkäisemään kipuja. Lisäksi Senni nauttii valtavasti rentouttavasta hieronnasta ja kosketuksesta sekä läheisyydestä ylipäänsä. Lähes joka kerta Senni rentoutuu ihan silminnähden, ja ottaa pikku kauneusunet jumpan aikana. Vai liekö sitten vaan niin laiska että uni tulee jumpatessakin! ;)


Tänään keskityttiin pääasiassa Sennin käsiin, sormiin ja aristavaan oikeaan olkapäähän ja niiden liikeratoihin. Pitkä tauko jumpassa aiheuttaa heti kangistumista, joten isot liikeradat saattaa aiheuttaa heti kipua. 


"Minä poljen, sinä ohjaat...!" :)

Mutta hyvin Sennin nivelet vielä liikkuu ja on tosi joustavat ja rennotkin! Kyllä se liikunta vaan on tärkeää ite kullekin, 
jumppailemisiin! ;)

..............................................

Pakko vielä lisätä viikonlopun kirpputori löydöt tähän perään! Nää on näitä "toiselle romu, toiselle aarre" -löytöjä. ;) Ja mulle tietysti aarteita. Romuissa ja vanhoissa tavaroissa on jotain kaunista, pitää vaan osata kattoa oikeasta kulmasta ja oikeilla "laseilla"! ;) 
Tykätköön ken tahtoo, minä ainakin! :)


Ruosteen raiskaamat vanhat maustepurkit pääsi koristamaan maustehyllyä, ihanat!!


Ihanan hempeän sininen vanha peltinen vehnäjauhopurkki sai uuden elämän meillä!


Tämä söpöäkin söpömpi mansikkakahvikuppi huusi yksinäisyyttään myyjän pöydässä. Hintaa tällä suloisuudella taisi olla 15senttiä. Ei paha. ;)


Vanhoja englantilaisia kahvikuppeja ja arabian sinikukallinen vanha lautanen - sopii niin kivasti toisiinsa!


Ja tässä kaikki uudet tulokkaat sulassa sovussa keittiön hyllyillä. Kirpputorit kunniaan! :)

-Reeta-

2 kommenttia:

  1. Kuniita astioita ja maustepurkkeja löysit! Kirppikset on kyllä aarteita täynnä, kun vain osaa katsoa oikeilla laseilla.

    VastaaPoista
  2. Kauniita kirpparilöytöjä. Nuo maustepurkit ja muut on upeita.
    Nyt meillä sataa taas lunta, mutta pakko sen kesän on tulla ja saamme taas kauniita ulkoiluilmoja.

    VastaaPoista