sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Osastohoitoa

Olipas ihana tunne nukkua koko yö putkeen! Eilen tosiaan vietiin Senni osastohoitoon sairaalaan, happiarvot oli niin matalat. Muuten kaikki on ihan ok, antibiootti purru ja tulehdusarvot laskenu normaaliin, mutta kova limasuus aiheuttaa ongelmia keuhkoissa. Senni ei jaksa yskiä, joten sitä herkästi kerääntyy. Mutta tilanne siis oli niinkin hyvä että uskallettiin lähteä molemmat kotiin nukkumaan. Ja hyväähän se teki, voi pojat!:) Tänään sitte takaisin Sennin luokse.

Mutta sitä ennen taidan keittää iiiiison mukin kuumaa kaakaota, käpertyä sohvannurkkaan, ehkä nostaa oikeen jalat pöydälle ja nautiskella hetken ihan rauhassa ja lueskella vähän jotain ihania lehtiä. Pikku lenkkiki tekis kyllä hyvää tuolla mahtavassa auringonpaisteessa! Mutta toisaalta ei pidä liikaa rehkiä ;) Nimim. *viikkosiivous vieläkin tekemättä*

Älkää tekään rehkikö liikaa!! :)

4 kommenttia:

 1. Heissan,
  ja tervetuloa tänne blogien ihmeelliseen maailmaan:)!
  Mielenkiinnolla tulen seuraamaan teitin elämää,niin iloineen kuin suruineen!
  Sennille voimia,toivottavasti limaisuus vähenee pian!Meillä taistellaan saman ongelman kanssa,joten tiedän kuinka ikävää se on!

  Kevät terkuin,
  Riikka

  ps.kommenttiboksin kuvake on piilossa,kesti vähän aikaa tajuta että yleensä voi jättää puumerkkiä tänne...

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)
  En ymmärrä miksi tuo kommentti kuvake on piilossa, samoin kellonaika. Oon yrittäny sitä muuttaa mutta jostain syystä se ei tule näkyviin. Asetukset pitäis olla oikein.. opettelua tämä tietysti vasta on ja voipi olla että jotai on jääny hokaamatta. Jospa joku viisaampi osaisi neuvoa! Ois kiva saada kometit suoraan postauksen loppuun eikä tuolta blogiarkiston kautta.

  Mutta vierailemisiin!! ;)

  VastaaPoista
 3. Mulla on joskus kun olen vaihtanut tekstien värejä käynyt samallalailla,joten kokeile niistä asetuksista:)!
  Näin kun se on piilossa,niin epäilen,että kaikki luulevat ettei voi kommentoida ollenkaan...

  VastaaPoista
 4. Jes!! Nyt lähti toimimaan! Kiitos!! :)

  VastaaPoista