maanantai 7. maaliskuuta 2011

"Pientä" projektia

Senni edelleen osastolla happea haukkaamassa sanan varsinaisessa merkityksessä. Sikäli hyvä tilanne että uskalletaan pitää kokonaan välipäivä, eikä mennä tänään sairaalaan ollenkaan. Kuulostaa ehkä julmalta, mutta luuletteko ettei täällä podeta huonoa omaatuntoa... :/

Mutta täytyy nyt yrittää ottaa "ilo irti" tästäkin "vapaasta". Tänään saan siis jatkettua "pikku rojektiani", Sennin sängynpeiton virkkaamista! Oon vasta ihan nyt viimesen kuukauden sisällä opetellu virkkaamaan isoäidinneliöitä (kyllä, vasta nyt oppinu!!) , ja kun niistä viimein alko tulemaan neliöitä, niin tavotteet heti korkealle ja pakko saada peitto kasaan! Löyty niin ihanan värisiä lankojakin, just Sennille sopivia. Mutta tosiaan tavotteeseen on vielä matkaa, vasta kolme neliöä kasassa Sennin peittoa varten...ja muutama enää puuttuu...heh.. *kylmää naurua* Ja sitä paitsi täytyy tehä aikuisten sängyn kokonen peitto, nimittäin tuo lastensänky alkaa käydä kohta pieneksi, ku neiti alkaa olemaan jo niin pitkä ja tilalle tulee sitte aikuisten sänky.

Jospa nyt ainakin muutaman neliön sais kasaan tänään. Jos tekis vaikka yhenki päivässä ni se ois jo aika monta kuukaudessa! :) Nuohan vois muuten kiinnittää tuohon nykyiseen vaaleanpunaseen sängynpeittoon....hmm, siinä vois olla ideaa!
Tää lähtis ny virkkaamaan! :)

6 kommenttia:

 1. Heippa Reeta,

  ei tarvitse potea huonoa omatuntoa,mutta niin se vain menee:(.Aina tuntuu,että teenkö tarpeeksi,olenko läsnä tarpeeksi jne!
  Oma jaksaminen on kuitenkin tosi tärkeää,muuten kaatuu kaikki...
  Siksi minäkin pidän itsekkäästi kiinni omista menoistani ja asioistani(hömpötyksistäni:))...
  Tämä kodin laittaminen ja bloggaaminen on ollut hyvä henkireikä kaiken sen muun elämän raadollisuuden keskellä,kun kaikki ei mene aina niin hyvin ja suunnitellusti!

  Mukavaa alkanutta viikkoa ja nauti hetken vapaasta!
  Minä teen saman,Viivi on perjantaihin asti tilapäishoidossa,joten päästään nuorempien lasten kanssa vaikka kauppareissulle yhdessä(meillä kovin ylellistä):)!

  -Riikka-

  Ai niin ; peitosta tulee hieno!Olen ihan kade,kun ei hermot eikä osaaminen riitä tuohon:)...

  VastaaPoista
 2. Kaunis tilkkupeitto siitä tuleekin! Vaatii vaan kärsivälisyyttä, mutta lopussa kiitos seisoo :)

  Hanna

  VastaaPoista
 3. Ihana, että löysin blogisi:) Kauniin värisiä tilkkuja tulossa. olen itsekin tehnyt isoäidinneliöistä peiton - vauvalle (muuhun ei kärsivällisyyteni ehkä riittäisi).

  VastaaPoista
 4. Hei ihanat värit tulee peittoon! Olen tehnyt monen monta peittoa lastenlapsille..

  VastaaPoista
 5. Onpas ihanat värit tilkuissa!
  Mistä langasta virkkaat? Mulla on kaksikin eri tilkkupeittoa kesken, mutta musta on alkanut tuntumaan, että kesken ne saa jäädäkkin. Taidan alottaa ihan kokonaan uuden sitten joskus :) .

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista, niitä on mukava saada :)

  Kylläpä se Riikka on just noin, aina kokee olevansa riittämätön, vaikka toisaalta tietää että tekee kaiken voitavan. Kai se on äitien perus"sairaus", ja korostuu silloin ku kaikki ei menekään niinkuin piti. Ja todellakin, tää bloggaaaminen on kyllä osottautunu ihan hullun mukavaksi harrastukseksi ja myös "henkireiäksi", samoin ku tämä kodin laittaminen ja toisinaan myös käsillä tekeminen, sikälimikäli semmoiseen inspiraatiotilaan pääsee! :)

  Ja tuosta peitosta, muutama tilkku vaan ehtiny lisääntyä tuosta postauksesta....hiljaa hyvä tulee ;) Langat on kyllä ihanan väriset, taitaa olla novitan virkkauslankaa. Voi olla että en ihan koko sängynpeittoa siitä tee, torkkupeitto max, on niin ohutta lankaa että joutuu tehä niin monta kerrosta ennenkö saa hyvänkokosen neliön, eli siis hidasta puuhaa. Mutta katsotaan, sanoi lääkäri! ;)

  VastaaPoista