Siirry pääsisältöön

Tuli vaan mieleen...

...kun joskus taisin mainita jotaki 
Sennin ihanista pitkistä ripsistä...
;)***

Pääsiäisen jatkoja vaan kaikille!!
:)

-Reeta-

Ps. Ja se Sennin hammas lähti pitkänäperjantaina, 
äiti nyppäs! ;)

Kommentit

 1. OHO! Onpas aikamoiset räpsyttimet tytöllä (:

  VastaaPoista
 2. Ihana Senni! <3 Täällä pikkuserkku Olivia kateellisena odottelee, että alkaisi ensimmäinen hammas heilumaan... ;)
  Terkuin Heidi

  VastaaPoista
 3. Ilta kääntynyt yöksi täällä sinun blogia lukiessa, ei voinut keskenkään tätä jättää. Kauniisti ja koskettavasti kerrot elämästä ja arjesta rakkaan lapsenne kanssa. Täältä sain paljon evästä reppuun ja taas on kevyempi kulkea oman erityislapseni rinnalla. <3
  Mukavaa kevään jatkoa teille ja kaikkea hyvää elämäänne toivoen, Niina

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista!:)

  Tuo jos mikä kannustaa jatkamaan tätä meidän elämän jakamista, kun kuulee, että on voinut antaa jollekin "eväitä elämään". :) Kiitos kommentista Niina, lämmitti mieltä kovasti. Kaikkea hyvää teillekin!!

  Kiva Heidi kun "ilmottauduit"! :) Olivialle terkkuja että kyllä ne siitä lähtee, yks toisensa jälkeen kun vauhtiin pääsee! ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

5.9.2005-7.1.2013

"Tiesinhän minä: tälle tielle tulisi lopulta lähtö. Mutta eilen en tiennyt, että lähtisit tänään."Pieni rakas Senni prinsessamme pääsi Taivaan kotiin 7.1.2013 klo 8.30 äitin ja isin suudelmien saattelemana. Suru, ikävä ja luopumisen tuska on ääretön.
Mutta myös niin äärettömän kiitollinen Sennin kauniista ja kivuttomasta elämästä. Senni jätti meille valtavan ihania muistoja ja elää sydämissämme aina. Kunnes Taivaassa jälleen tapaamme.

Suuri kiitos Seinäjoen keskussairaalan lastenosaston B21:n henkilökunnalle erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta Sennin hoidosta. Hoiditte samalla myös meitä. <3

Syli ja koti on nyt niin tyhjät.

-Reeta-Viimeinen kuva.

Suuri kiitos valtavasta määrästä osanottoja ja lohduttavia sanoja. Ollaan ihan liikuttuneita siitä, että Sennin elämä merkitsi niin monelle jotain. Ja että meitä kannetaan tässä äärettömässä surussa.
***

Eilen saatiin nähdä vielä kerran maailman kauneimmat kasvot, ennenkuin arkku suljettiin.

En unohda tuota kipeää, mutta kaunista hetkeä ikinä. Senni näytti kauniimmalta kuin koskaan.
Oikea enkeli.

Nyt on pienin valkein siivin koristeltu
arkku suljettu.En voi enää koskaan silittää noita
suloisia ja rakkaita pienen tyttöni kasvoja.
-Reeta-


050905.

Sydän itkee ikävää. Erityisesti juuri tänään. On Sennin synttäripäivä. Muistot vahvasti läsnä yhdeksän vuoden takaisessa onnellisessa päivässä. Ja sen jälkeisessä Sennin koko elämässä. Sennissä.

Ajatella, Senni täyttäisi jo 9vuotta. Monenlaista jo osaisi. Näihinkin mietteisiin sitä herkästi vieläkin ajautuu. Mitä Senni mahtaisi terveenä tyttönä mielellään puuhastella. Tai mitä ei. Mitkä olis lempisatuja, leikkejä, ruokia. Mikä naurattaisi, mikä itkettäisi. Ikuisuuskysymyksiä, vailla vastausta.


Tänään oli siis toinen syntymäpäivä Sennin kuoleman jälkeen.
Ihmeellisesti tuon sydänitkun ja ikävän huomasin sietäväni vähän paremmin kuin vuosi sitten. Suru todellakin muuttaa muotoaan. Vaikka en siihen uskonutkaan.-Reeta-