Siirry pääsisältöön

Isojen tyttöjen sänky!

Viime viikolla saatiin Sennille uusi, 
"isojen tyttöjen" hoitosänky
:) 


Lasten kokonen sähkösänky alko auttamatta jäämään pieneksi, ja nyt onki sitte jo aikuisten kokonen sänky tilalla. 
Mutta ihan sievä tuokin, pelkäsin jotain kamalaa metallista sairaalasänkyä... eikä siinäkään muuten mitään vikaa olis ollu, mutta jotenki se ois muistuttanu liikaa kaikesta ikävästä sairaudesta ja sairaalasta. Jotenki ei kotiin, 
etenkään oman lapsen sängyksi, semmosta haluais. 
(Toivottavasti saitte kiinni mitä tarkotan..)


Mutta pääasia kuitenkin, 
että nyt mahtuu hyvin hoitamaan ja muutenki kaikki säädöt on huomattavasti paremmat Sennille ku edellisessä. 
Tämäkin siis saatiin sairaalan apuvälinekeskuksen kautta, vieläpä kotiinkuljetuksena, ja vanha meni samassa kyydissä pois. 
Palvelu pelaa! ;)

***

Sennin jokailtaiseen rutiiniin kuuluu
tämän loistavan lelun soittaminen! 


Tästä pystyy valita erilaisia rauhottavia luonnonääniä ja/tai musiikkia. Ja eri äänenvoimakkuuksilla. Meillä pääasiassa iltaisin ja öisin käytetaan ihan hiljasena kuuluvaa viidakkoääntä ja veden lorinaa ja sammakon kurnutusta... :)

Se on kyllä oikeesti ihanaa kuunneltavaa ja kun se soi sen verran hiljaa, niin se ei häiritte omaa unta ollenkaa, vaan päinvastoin! Me painetaan tuo päälle yleensä aina kun Senniä käännetään yöllä, tai jos kuulostaa siltä, että neiti on hereillä. Ja illalla niinkauan kunnes ite tullaan nukkumaan. 

Varmasti tuntuu Sennistä ihanan turvalliselta. 
Hoitoonkin tämä lelu lähtee aina mukaan. :) 
Päivällä sitten usein kuunnellaan 
samaa ääntä mutta musiikilla, 
nekin ihanan rauhallisia ja rentouttavia.

Lisäksi tähän saa vielä valot jotka kevyesti "vilkkuu" eri paikkoihin. Ei siis saa aiheutettua epilepsiakohtausta vilkkumalla niinku diskossa konsanaan! ;D 
Tosi hyvä varsinkin kun on vähän hämärämpää ja Senni hereillä. Sopivaa näön aktivointia. Toisinaan Senni hetken sitä "seuraakin", mutta tiedä sitten mitä näkee vai näkeekö mitään. 
Ei, kyllä me ollaan sitä mieltä että Senni jotain näkee, mutta ehkä se ei pysty hahmottamaan ja ymmärtämään näkemäänsä, eikä osaa hallita silmien liikkeitä enää.

Tuo on ihan paras lelu, 
ostin sen jo monta vuotta sitten,
 suosittelen! :)

Kestäväkin se on ollu, ainoastaan yks toiminto on menny epäkuntoon, kun nuo eläimet on liikkunu yhessä asetuksessa ja kala puhallellu vedessä ilmakuplia, mutta jostain syystä ei enää jaksa liikuttaa niitä. 
Vesikin vähän haihtunu. 
Mutta muuten loistava vehje. :)

***
Noniin,
 nyt kun on annettu tuolle lelulle ilmaista mainosta, 
on hyvä lopetella tältä erää tähän. ;)

Hyviä öitä 
sitten kun ite kukin sinne omaan sänkyynsä kömpii!

Eikö ookki muuten niin, 
että oma sänky on se maailman paras sänky!
Senninki mielestä. 
:)-Reeta-

Kommentit

 1. No nyt on uusi sänky ja hienohan tuo on.Varmasti Sennin on siinä hyvä nukkua! :)
  Ja tosiaan tuo Sennin ihana soittolelu tuntuu olevan myös muiden lasten suosiossa teillä käydessä ;) Hyvä peli!Ei ollenkaan mitään ärsyttävää kovaäänistä rummutusta ja rämpytystä niinku nykyään valitettavasti monet lelut on.
  Iloa vappuviikkoon!

  -Milla-

  VastaaPoista
 2. Kylläpä osasit ihanasti puhua omasta sängystä. Vetosi oikein syvälle sieluun, olen nimittäin nyt yön töissä ja oma sänky kovasti houkuttelisi.
  Hienon sängyn Senni on saanut ja kiva, että nyt mahtuu hyvin hoitelemaan ja Senni nukkumaan.

  VastaaPoista
 3. Reetakulta,

  Ihana olet ja ihanan tytön äiti. Kahden lapsen nelikymppisenä äitinä olen mykkä kunnioituksesta sinua ja elämänasennettanne kohtaan. Senni on teille tarkoitettu ja te Sennille. Siunauksia, rukouksia, tukea ja lohdutusta teille haluaisin lähettää. Elämä kannattaa.

  Siskonen

  VastaaPoista
 4. Tosi KAUNIS tuo Senni 1v? kuva tuolla seinällä!

  Kaunista pääsiäisen aikaa olette viettäneet, suloinen pupu :))) ja niin kauniita ja herkullisia leivonnaisia.

  Ompeluhuoneesi oli kaunis ja mukava huomata että inspiraation iskiessä en ole ainut joka levittää ja inspiroi monta ompelusta yhtä aikaa :DDD

  p.s. sukulaiset kävivätkin meillä pääsiäisen aikaa ja kuulin että olette kyläilykaveraita toisillenne :)

  VastaaPoista
 5. Hei Reeta, sinä upea Nainen :) Poikkesin satunnaisena lukijana sivullasi ja tiedätkös mitä, sinä olet uskomaton! Tuot upeasti julki sen, kuinka omaa lastaan voikaan rakastaa, kaikkineen. Meillä kaikilla on paljon opittavaa sinulta. Tosin kyllä lukijamääräsikin jo kertoo sen, että asia, josta kirjoitat, on tärkeä ja monelle meistä terveellinen muistutus elämänlangan herkkyydestä. Jos tässä olisi sellainen fb-tyylinen "suosittele"-nappi, klikkaisin sitä heti!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kun jaat raskaan elämänkokemuksesi blogimuodossa. Kyynel valui poskelle kun luin koko blogisi läpi. On se vaan niin että ei tuo elämä ole aina kovin armollinen kaikille sinä perheinesi olet kokenut sen raskaimman kautta. Toivon perheellesi vielä monia onnellisia hetkiä.

  VastaaPoista
 7. :) Olipa tänne tullut ihania kommentteja!
  Kiitos erityisen kauniista sanoista, sain itsekin kyyneleen silmään näitä lukiessa. Itketetään vuoronperään toisiamme, heh! :')

  VastaaPoista
 8. Kiva sänky..empä tuota viimeksi huomannutkaan kun poikettiin..Sennin oma sänky ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

5.9.2005-7.1.2013

"Tiesinhän minä: tälle tielle tulisi lopulta lähtö. Mutta eilen en tiennyt, että lähtisit tänään."Pieni rakas Senni prinsessamme pääsi Taivaan kotiin 7.1.2013 klo 8.30 äitin ja isin suudelmien saattelemana. Suru, ikävä ja luopumisen tuska on ääretön.
Mutta myös niin äärettömän kiitollinen Sennin kauniista ja kivuttomasta elämästä. Senni jätti meille valtavan ihania muistoja ja elää sydämissämme aina. Kunnes Taivaassa jälleen tapaamme.

Suuri kiitos Seinäjoen keskussairaalan lastenosaston B21:n henkilökunnalle erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta Sennin hoidosta. Hoiditte samalla myös meitä. <3

Syli ja koti on nyt niin tyhjät.

-Reeta-Viimeinen kuva.

Suuri kiitos valtavasta määrästä osanottoja ja lohduttavia sanoja. Ollaan ihan liikuttuneita siitä, että Sennin elämä merkitsi niin monelle jotain. Ja että meitä kannetaan tässä äärettömässä surussa.
***

Eilen saatiin nähdä vielä kerran maailman kauneimmat kasvot, ennenkuin arkku suljettiin.

En unohda tuota kipeää, mutta kaunista hetkeä ikinä. Senni näytti kauniimmalta kuin koskaan.
Oikea enkeli.

Nyt on pienin valkein siivin koristeltu
arkku suljettu.En voi enää koskaan silittää noita
suloisia ja rakkaita pienen tyttöni kasvoja.
-Reeta-


050905.

Sydän itkee ikävää. Erityisesti juuri tänään. On Sennin synttäripäivä. Muistot vahvasti läsnä yhdeksän vuoden takaisessa onnellisessa päivässä. Ja sen jälkeisessä Sennin koko elämässä. Sennissä.

Ajatella, Senni täyttäisi jo 9vuotta. Monenlaista jo osaisi. Näihinkin mietteisiin sitä herkästi vieläkin ajautuu. Mitä Senni mahtaisi terveenä tyttönä mielellään puuhastella. Tai mitä ei. Mitkä olis lempisatuja, leikkejä, ruokia. Mikä naurattaisi, mikä itkettäisi. Ikuisuuskysymyksiä, vailla vastausta.


Tänään oli siis toinen syntymäpäivä Sennin kuoleman jälkeen.
Ihmeellisesti tuon sydänitkun ja ikävän huomasin sietäväni vähän paremmin kuin vuosi sitten. Suru todellakin muuttaa muotoaan. Vaikka en siihen uskonutkaan.-Reeta-