Siirry pääsisältöön

Senniä ootellessa!

Viikko hurahti mukavasti ja rennosti, ja kohta lähetään hakemaan neitokaista kotiin! Jee! :) 
Toivottavasti Sennin viikko on menny hyvin. Me kun ei sinnepäin soitella periaatteestakaan ollenkaa hoitojakson aikana, vaan luotetaan siihen että sieltä kyllä soittavat jos jotakin asiaa on. Näin pääsee edes pikkusen paremmin ajatuksetkin irti Sennistä. :) 


Ja tulipahan sitä kyllä tehtyä kaikenlaista, pääasiassa käsitöitä ja ulkoilua, ja välillä vaan ihan tekemättä mitään ihmettelin elämää! :) 

Virkkaus on vieny mut ihan mennessään, ja nyt ku alkaa olla jo pylväät ja muut silmukat jotenkuten hallinnassa, niin sormet syyhyää kokeilla kaikenlaista uutta kivaa! (vaikka keskeneräisiäkin olis...!)


 Nämä säilytyskorit, ensimmäiset laatuaan, onnistui aika hyvin ja oli helpot ja nopeat tehä! Ne pääsi heti töihin pitämään Sennin hoitotarvikkeita edes jonkinmoisessa järjestyksessä.. Ja yllätys yllätys, väri hempeän vaaleanpunainen... ;)Puuvillaisen virkatun käsipyyhkeen ohjeen löysin kirjastosta lainaamasta virkkausmallikirjasta, ja kun ohje vaikutti senverran yksinkertaiselta ja helposti ymmärrettävältä, päätin kokeilla. Alussa kyllä muutaman kerran jouduin purkamaan, mutta aika äkkiä hoksasin kuvion ja lopputulos kyllä miellytti kovasti! Malttaako tuohon edes käsiänsä pyyhkiä... ;)

 Ja elämäni ensimmäinen virkattu kukka :) Kyllä se ihan kukalta näyttää! Se vois päästä koristamaan vaikka jotain Sennin vaatetta tai hiuspinniä tai laukkua tai....!


***


Ja mitkä ulkoilukelitki nyt on ollu! Päästiin siipan kanssa oikeen yhessä pienelle eväsretkelle tuohon järvenjäälle, viikon  ehdoton kohokohta. :)
***

Ja vielä tähän loppuun kuva Paavosta, joka oli tässä yhtenä päivänä niin mielellään tuomassa saaliinsa sisälle äitille nähtäväksi! Hiiri suussa maukui oven takana ja pyysi päästä sisälle. Arvatkaa vaan päästinkö. ;)


Näihin kuviin ja tunnelmiin, 
me lähetään nyt hakemaan Senni kotiin! :)

-Reeta-

Kommentit

 1. Ihanat nuo korit! Mistä löysit ohjeen??? Mä oon kans hurahtanut virkkaamiseen ja nuo vois olla seuraava kokeilun kohde!!!

  VastaaPoista
 2. Nuo korit oli kyllä tosi hienot! Mä voisin kans harkita tuollaisten tekemistä :)

  VastaaPoista
 3. Että oot upeat virkkaukset saanu aikaan! Ihanat! Tahtoo kans :)

  VastaaPoista
 4. Tääl lisää virkkaus-intoilijoita!!!! Korin ohjeet ois kyl kivat saada :D

  VastaaPoista
 5. Myyjä jolta ostin nuo vaaleanpunaiset kuteet, kirjoitti ruutupaperille pikaohjeen koreihin. Eli siis tällä sain nuo aikaseksi:

  3 ketjusilmukkaa, sulje renkaaksi piilosilmukalla

  1.krs 6 kiinteää silmukkaa renkaaseen.
  2.krs jokaiseen silmukkaan 2 kiinteää silmukkaa
  3.krs joka toiseen silmukkaan 2 ks
  4. ja 5.krs samoin kuin 3.krs

  kun pohja on halutun kokoinen, jatka yksi kiinteä silmukka yhteen, jolloin reunat lähtee nousemaan ylöspäin.

  Kysykää jos kysytyttää! :) Luomisen iloa!

  VastaaPoista
 6. Ja vielä pieni tarkennus tuohon kolmanteen kerrokseen, eli siis joka toiseen silmukkaan kaksi kiinteää ja joka toiseen yksi kiinteä silmukka! Ei siis hypitä yli, muuten silmukat ei lisäänny :)

  VastaaPoista
 7. mitä tarkoittaa yksi kiinteä silmukka yhteen? ja miten nuo reunat tehdään? samoin kuin pohjakin vai

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

5.9.2005-7.1.2013

"Tiesinhän minä: tälle tielle tulisi lopulta lähtö. Mutta eilen en tiennyt, että lähtisit tänään."Pieni rakas Senni prinsessamme pääsi Taivaan kotiin 7.1.2013 klo 8.30 äitin ja isin suudelmien saattelemana. Suru, ikävä ja luopumisen tuska on ääretön.
Mutta myös niin äärettömän kiitollinen Sennin kauniista ja kivuttomasta elämästä. Senni jätti meille valtavan ihania muistoja ja elää sydämissämme aina. Kunnes Taivaassa jälleen tapaamme.

Suuri kiitos Seinäjoen keskussairaalan lastenosaston B21:n henkilökunnalle erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta Sennin hoidosta. Hoiditte samalla myös meitä. <3

Syli ja koti on nyt niin tyhjät.

-Reeta-Viimeinen kuva.

Suuri kiitos valtavasta määrästä osanottoja ja lohduttavia sanoja. Ollaan ihan liikuttuneita siitä, että Sennin elämä merkitsi niin monelle jotain. Ja että meitä kannetaan tässä äärettömässä surussa.
***

Eilen saatiin nähdä vielä kerran maailman kauneimmat kasvot, ennenkuin arkku suljettiin.

En unohda tuota kipeää, mutta kaunista hetkeä ikinä. Senni näytti kauniimmalta kuin koskaan.
Oikea enkeli.

Nyt on pienin valkein siivin koristeltu
arkku suljettu.En voi enää koskaan silittää noita
suloisia ja rakkaita pienen tyttöni kasvoja.
-Reeta-


050905.

Sydän itkee ikävää. Erityisesti juuri tänään. On Sennin synttäripäivä. Muistot vahvasti läsnä yhdeksän vuoden takaisessa onnellisessa päivässä. Ja sen jälkeisessä Sennin koko elämässä. Sennissä.

Ajatella, Senni täyttäisi jo 9vuotta. Monenlaista jo osaisi. Näihinkin mietteisiin sitä herkästi vieläkin ajautuu. Mitä Senni mahtaisi terveenä tyttönä mielellään puuhastella. Tai mitä ei. Mitkä olis lempisatuja, leikkejä, ruokia. Mikä naurattaisi, mikä itkettäisi. Ikuisuuskysymyksiä, vailla vastausta.


Tänään oli siis toinen syntymäpäivä Sennin kuoleman jälkeen.
Ihmeellisesti tuon sydänitkun ja ikävän huomasin sietäväni vähän paremmin kuin vuosi sitten. Suru todellakin muuttaa muotoaan. Vaikka en siihen uskonutkaan.-Reeta-