Siirry pääsisältöön

Kankaita ja käsitöitä

Aah, nyt on vedetty keuhkot täyteen raitista ilmaa lenkkipolulla, (toisinsanoen kuivaa hiekkapölyä ja jotaki siitepölyn alkua), ja saan hyvällä mielellä istahtaa tietokoneelle mukavan päivän jälkeen.
:)


Niinkus tuossa aikasemmin uhkailin, on melkeen joka päivä tullu tehtyä jotaki käsitöitä. On niin mukavaa levittää kaikki tarvikkeet lattialle leeeeveeeääästi ja antaa niiden olla siinä niin kauan ku inspiraatiota vaan pukkaa! Tai vieraita ;)
 Ja nyt kun Sennikin on hoidossa, saa ihan vapaasti heittäytyä luovaksi jos siltä tuntuu. Toki sitä Senninki kanssa taiteillaan, mutta sitte siihen tulee väkisinki aina taukoja. Luovuus niinsanotusti kärsii ;)

Oon tilaillu nettikaupoista pitkin talvea ihania kankaita ja niitä on kerääntynykki jo kiva pino. Kaikki lähinnä Sennille. Tietenki. :) Saas nähä mitä näistä oikeen syntyy tai osasta on syntyny jo! Niistä sitte vähä myöhemmin. :)Nuo viimesen kuvan kankaat on tämän viikon löytö. Keskimmäiset kankaat on Sennin keväthaalaria varten, mummu tekee! Mä en vielä ihan semmosta osaa. :) 
Tuo toinen pino on aika ruskea-oranssi -voittonen, todisteena siitä, ettei Sennillä ihan kaikki oo vaan vaaleanpunasta ja hempeää ;)

Näihin savinappeihin oon ihastunu ihan hirveästi! Ne on viime kesän markkinalöytöjä, Isonkyrön 1800-luvun markkinoilta. Niitä oon laittanu millon minnekki, nuo on enää jälellä. Täytyy ens kesänä metsästää niitä lisää. Kestävät kuulemma pesuakin! Mutta en oo ite koittanu, lähinnä tullu laitettua koruihin, laukkuihin jne, mitä harvemmin tarvii pestä.


Tässä vielä todiste vain ja ainoastaan siitä, että täällä on joku ollu kaamean inspiraation kourissa!
 =D
Kumpi kuva on ennen ja kumpi jälkeen, sitä en paljasta. ;)Kaikille paikka ja kaikki paikallaan...ainaki välillä. :)

Ja jos ideat loppuu, näistä voi aina hakea niitä lisää! 
:)

-Reeta-


Ps. Senniä ikävä.

Kommentit

 1. Ihanan paljon kaikenlaisia askartelu- ja ompelutarvikkeita - ja ennenkaikkea omissa laatikoissaan (täällä kateudesta vihreä). Kumpa olisin noin järjestelmällinen... Ja toki silloin saakin olla kaikki levällään kun on tekemisen aika! Mulla vaan tahtoo jäädä asiat lojumaan senkin jälkeen. Ne Isonkyrön messut on kyllä mukavat, olen itsekin kerran käynyt. Nuo napit on hienoja, uniikkeja.

  VastaaPoista
 2. Kauniin värisiä kangaspinoja ... jännityksellä jään odottamaan , mitä niistä syntyy .
  Ihana luova soppi ... niin ennen, kuin jälkeen ;)!! Karehdittavan järjestelmälliset säilytyslaatikot :)!
  Aurinkoista viikonloppua toivottelee Tiina :)

  VastaaPoista
 3. Tuo oli just oikea nimitys, "luova SOPPI"! ;D Se on nimittäin yhessä makkarissa, mikä alunperin on vähän niinku Sennin huone, eli siellä on pääasiassa leluja ja sen semmosta, sitte yhellä seinustalla on työnurkkaus tietokoneelle ja tuossa yhessä nurkassa mun ompelusoppi / askarteluvälinevarasto. Yhteinen huone siis koko perheelle! ;)
  Ja nuo kannelliset muovilaatikot on hirmu käteviä! Ja tykkään just noista mistä näkee läpi, ni ei tarvi aina penkoa koko laatikkoa ku jotaki ettii. Olishan se kiva ku nuo kaikki pinot mahtuis vielä johonki pois silmistä, mutta kylläpähän ne tuossaki menee, helpompi käytännössä ku että ne ois jossai kaukana varastossa. :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. just ku kirjoitin nasevan viestin..kone rupes junkkaroimaan..joten toi "inspiraation kourissa" kuva..voi vaan kuvitella miten siinä eräälläkin frouvalla inspiraatiota pukkaa ja höyry vaan nousee ;D

  VastaaPoista
 6. Oi vitsit ku itelläkin ois tollanen ihana väkerryssoppi jonne pääsisi aina inspiraation kourissa jotain väkertämään. Nykysin ei edes ompelukoneelle paikkaa ja sekin jo syö luovuudenpuuskia kun se pitäisi tylsästi aina kaivaa ekana kaapista :P

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

5.9.2005-7.1.2013

"Tiesinhän minä: tälle tielle tulisi lopulta lähtö. Mutta eilen en tiennyt, että lähtisit tänään."Pieni rakas Senni prinsessamme pääsi Taivaan kotiin 7.1.2013 klo 8.30 äitin ja isin suudelmien saattelemana. Suru, ikävä ja luopumisen tuska on ääretön.
Mutta myös niin äärettömän kiitollinen Sennin kauniista ja kivuttomasta elämästä. Senni jätti meille valtavan ihania muistoja ja elää sydämissämme aina. Kunnes Taivaassa jälleen tapaamme.

Suuri kiitos Seinäjoen keskussairaalan lastenosaston B21:n henkilökunnalle erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta Sennin hoidosta. Hoiditte samalla myös meitä. <3

Syli ja koti on nyt niin tyhjät.

-Reeta-Viimeinen kuva.

Suuri kiitos valtavasta määrästä osanottoja ja lohduttavia sanoja. Ollaan ihan liikuttuneita siitä, että Sennin elämä merkitsi niin monelle jotain. Ja että meitä kannetaan tässä äärettömässä surussa.
***

Eilen saatiin nähdä vielä kerran maailman kauneimmat kasvot, ennenkuin arkku suljettiin.

En unohda tuota kipeää, mutta kaunista hetkeä ikinä. Senni näytti kauniimmalta kuin koskaan.
Oikea enkeli.

Nyt on pienin valkein siivin koristeltu
arkku suljettu.En voi enää koskaan silittää noita
suloisia ja rakkaita pienen tyttöni kasvoja.
-Reeta-


050905.

Sydän itkee ikävää. Erityisesti juuri tänään. On Sennin synttäripäivä. Muistot vahvasti läsnä yhdeksän vuoden takaisessa onnellisessa päivässä. Ja sen jälkeisessä Sennin koko elämässä. Sennissä.

Ajatella, Senni täyttäisi jo 9vuotta. Monenlaista jo osaisi. Näihinkin mietteisiin sitä herkästi vieläkin ajautuu. Mitä Senni mahtaisi terveenä tyttönä mielellään puuhastella. Tai mitä ei. Mitkä olis lempisatuja, leikkejä, ruokia. Mikä naurattaisi, mikä itkettäisi. Ikuisuuskysymyksiä, vailla vastausta.


Tänään oli siis toinen syntymäpäivä Sennin kuoleman jälkeen.
Ihmeellisesti tuon sydänitkun ja ikävän huomasin sietäväni vähän paremmin kuin vuosi sitten. Suru todellakin muuttaa muotoaan. Vaikka en siihen uskonutkaan.-Reeta-