torstai 14. huhtikuuta 2011

Kankaita ja käsitöitä

Aah, nyt on vedetty keuhkot täyteen raitista ilmaa lenkkipolulla, (toisinsanoen kuivaa hiekkapölyä ja jotaki siitepölyn alkua), ja saan hyvällä mielellä istahtaa tietokoneelle mukavan päivän jälkeen.
:)


Niinkus tuossa aikasemmin uhkailin, on melkeen joka päivä tullu tehtyä jotaki käsitöitä. On niin mukavaa levittää kaikki tarvikkeet lattialle leeeeveeeääästi ja antaa niiden olla siinä niin kauan ku inspiraatiota vaan pukkaa! Tai vieraita ;)
 Ja nyt kun Sennikin on hoidossa, saa ihan vapaasti heittäytyä luovaksi jos siltä tuntuu. Toki sitä Senninki kanssa taiteillaan, mutta sitte siihen tulee väkisinki aina taukoja. Luovuus niinsanotusti kärsii ;)

Oon tilaillu nettikaupoista pitkin talvea ihania kankaita ja niitä on kerääntynykki jo kiva pino. Kaikki lähinnä Sennille. Tietenki. :) Saas nähä mitä näistä oikeen syntyy tai osasta on syntyny jo! Niistä sitte vähä myöhemmin. :)Nuo viimesen kuvan kankaat on tämän viikon löytö. Keskimmäiset kankaat on Sennin keväthaalaria varten, mummu tekee! Mä en vielä ihan semmosta osaa. :) 
Tuo toinen pino on aika ruskea-oranssi -voittonen, todisteena siitä, ettei Sennillä ihan kaikki oo vaan vaaleanpunasta ja hempeää ;)

Näihin savinappeihin oon ihastunu ihan hirveästi! Ne on viime kesän markkinalöytöjä, Isonkyrön 1800-luvun markkinoilta. Niitä oon laittanu millon minnekki, nuo on enää jälellä. Täytyy ens kesänä metsästää niitä lisää. Kestävät kuulemma pesuakin! Mutta en oo ite koittanu, lähinnä tullu laitettua koruihin, laukkuihin jne, mitä harvemmin tarvii pestä.


Tässä vielä todiste vain ja ainoastaan siitä, että täällä on joku ollu kaamean inspiraation kourissa!
 =D
Kumpi kuva on ennen ja kumpi jälkeen, sitä en paljasta. ;)Kaikille paikka ja kaikki paikallaan...ainaki välillä. :)

Ja jos ideat loppuu, näistä voi aina hakea niitä lisää! 
:)

-Reeta-


Ps. Senniä ikävä.

6 kommenttia:

 1. Ihanan paljon kaikenlaisia askartelu- ja ompelutarvikkeita - ja ennenkaikkea omissa laatikoissaan (täällä kateudesta vihreä). Kumpa olisin noin järjestelmällinen... Ja toki silloin saakin olla kaikki levällään kun on tekemisen aika! Mulla vaan tahtoo jäädä asiat lojumaan senkin jälkeen. Ne Isonkyrön messut on kyllä mukavat, olen itsekin kerran käynyt. Nuo napit on hienoja, uniikkeja.

  VastaaPoista
 2. Kauniin värisiä kangaspinoja ... jännityksellä jään odottamaan , mitä niistä syntyy .
  Ihana luova soppi ... niin ennen, kuin jälkeen ;)!! Karehdittavan järjestelmälliset säilytyslaatikot :)!
  Aurinkoista viikonloppua toivottelee Tiina :)

  VastaaPoista
 3. Tuo oli just oikea nimitys, "luova SOPPI"! ;D Se on nimittäin yhessä makkarissa, mikä alunperin on vähän niinku Sennin huone, eli siellä on pääasiassa leluja ja sen semmosta, sitte yhellä seinustalla on työnurkkaus tietokoneelle ja tuossa yhessä nurkassa mun ompelusoppi / askarteluvälinevarasto. Yhteinen huone siis koko perheelle! ;)
  Ja nuo kannelliset muovilaatikot on hirmu käteviä! Ja tykkään just noista mistä näkee läpi, ni ei tarvi aina penkoa koko laatikkoa ku jotaki ettii. Olishan se kiva ku nuo kaikki pinot mahtuis vielä johonki pois silmistä, mutta kylläpähän ne tuossaki menee, helpompi käytännössä ku että ne ois jossai kaukana varastossa. :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. just ku kirjoitin nasevan viestin..kone rupes junkkaroimaan..joten toi "inspiraation kourissa" kuva..voi vaan kuvitella miten siinä eräälläkin frouvalla inspiraatiota pukkaa ja höyry vaan nousee ;D

  VastaaPoista
 6. Oi vitsit ku itelläkin ois tollanen ihana väkerryssoppi jonne pääsisi aina inspiraation kourissa jotain väkertämään. Nykysin ei edes ompelukoneelle paikkaa ja sekin jo syö luovuudenpuuskia kun se pitäisi tylsästi aina kaivaa ekana kaapista :P

  VastaaPoista