Siirry pääsisältöön

Kesäleiri

Sennityinen pienoinen
pulloposki palleroinen 


on "kesäleirillä" lomailemassa tämän viikon. 

Voi kuinka oliskin mukavaa jos Senni ihan oikeasti olis jossain ihan oikealla kesäleirillä! 
:)

Hmmm...
...oliskohan Senni reipas tyttö ja uskaltaisi jäädä kavereiden kanssa sinne yöksikin...
...vai tulisko illalla äitiä ikävä ja pitäisi päästä kotiin...  
:)

Sitä aina ajautuu miettimään ja kuvittelemaan kaikenlaista. 
Välillä hymyillenkin. 
Mitä jos.
Mitä jos koko sairautta ei olis koskaan tullukkaan. 


No, mutta jätetään jossittelut taas sikseen. 
Eli siis Senni on kyllä oikeasti "leirillä", joksi tätä perinteistä intervallihoitojaksoa on toisinaan mukavampi kutsua.
Eilen vietiin, ja sunnuntaina haetaan kotiin. 
Viikon ohjelmassa meillä piti olla joku pitempikin reissu, mutta todettiin, että täällä kotonakin on niin paljon keskeneräisiä hommia, että nyt oisi hyvä aika tehdä niitä pois. Ja semmoiset extempore- pikku reissut ja kyläilyt on aina mukava mahdollisuus näin kun Senni on hoidossa. Joten tutut ja tuntemattomat, pitäkäähän kaffipannu kuumana ja pullapussi varalla, me voidaan yhtäkkiä ilmestyä oven taakse! ;)


Toisaalta, 
taaskin tämä loman alku on menny samalla kaavalla kuin aina ennenkin eikä olis oikein mihinkään jaksanut tänään lähteäkkään - tänään on ollut kunnon räytymispäivä, niinkus rölli sen ilmaisee,  ja ainoa järkevä asia mitä sain aikaseksi, oli käydä taimistolla hakemassa kesäkukkia! 
Keijunmekkoa, petuniaa, pelargoniaa, kultahippua...
Silmälle taas iloa ja mieli piristyy! :)
Kuvia en viittiny tuonne "pakkaseen" ja vesisateeseen lähteä ottamaan. 
Ehkä myöhemmin. Jos pysyvät hengissä sinne asti. 
;)

Näin muuten unta että täällä oli ihanat helteet muutama päivä sitten ja saatiin nauttia kesästä!! 
Vai oliko se sittenkin totta.. ei kyllä uskoisi kun lämpömittaria kattoo,
 +8°.

Ainiin, mutta mehän ollaan tosiaan Suomessa. ;)


-Reeta-

Kommentit

  1. Meille voisitte tulla kaffeelle tässä joku päivä! Soittele vaan, että ollaan kotona! Tänään tullaa kotiin täältä mummin hoivista!

    VastaaPoista
  2. Lämmin halaus mummolasta, Senni näyttää niin suloiselta (:

    VastaaPoista
  3. Senni on niin kaunis tyttö. Mukavaa kesää perheellenne.

    VastaaPoista
  4. Hei, kuulin blogistasi ystävältäni. En voi mitään muuta sanoa, kuin että kaikkea hyvää teille ja voimia elonne tiellä. Olet urhea, taistelija, arvostukseni saava nainen, vaikken sinua tunnekkaan.

    VastaaPoista
  5. Onkohan vika minun koneessani vai ehkä silmissäni, kun tuota uutta fonttia on kamalan hankala lukea? Terveisin yksi aktiivinen lueskelija!

    VastaaPoista
  6. :) Kaunis kiitos taas kommenteista!! Kerron Sennille terveiset kunhan tulee kotiin. ;)

    Ja kiitos "aktiiviselle anonyymille" palautteesta, asia toivonmukaan korjattu! :)
    Oon tainnut aikasemmin käyttää paljon isompaa fonttia, mutta se tuntui jotenki ihan liian isolta. Ja se varmaan hankaloitti lukemista edellisessä fontissa kun kaikki kirjaimet oli isoja kirjaimia. Nyt teksti on aika perusfonttia ja vähän taas isonsin, kertokaa ihmeessä taas jos lukeminen on hankalaa tai joku muu tökkii. :) Mä taidan vaan ajatella sitä miltä teksti näyttää enkä sitä miltä sitä tuntuu lukea...heh, mokomakin visualistiminä! ;D

    VastaaPoista
  7. Kaunis tyttö Senni ♥
    Sattumalta löysin tänne ja jäinkin pitkäksi aikaa lukmaan tarinaasi..
    Halauksia ja aurinkoa päiviinne!

    VastaaPoista
  8. Neiti Kesäheinä <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

5.9.2005-7.1.2013

"Tiesinhän minä: tälle tielle tulisi lopulta lähtö. Mutta eilen en tiennyt, että lähtisit tänään." Pieni rakas Senni prinsessamme pääsi Taivaan kotiin 7.1.2013 klo 8.30 äitin ja isin suudelmien saattelemana. Suru, ikävä ja luopumisen tuska on ääretön. Mutta myös niin äärettömän kiitollinen Sennin kauniista ja kivuttomasta elämästä. Senni jätti meille valtavan ihania muistoja ja elää sydämissämme aina. Kunnes Taivaassa jälleen tapaamme. Suuri kiitos Seinäjoen keskussairaalan lastenosaston B21:n henkilökunnalle erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta Sennin hoidosta. Hoiditte samalla myös meitä. <3 Syli ja koti on nyt niin tyhjät. -Reeta-

Viimeinen kuva.

Suuri kiitos valtavasta määrästä osanottoja ja lohduttavia sanoja. Ollaan ihan liikuttuneita siitä, että Sennin elämä merkitsi niin monelle jotain. Ja että meitä kannetaan tässä äärettömässä surussa. *** Eilen saatiin nähdä vielä kerran maailman kauneimmat kasvot, ennenkuin arkku suljettiin. En unohda tuota kipeää, mutta kaunista hetkeä ikinä. Senni näytti kauniimmalta kuin koskaan. Oikea enkeli. Nyt on pienin valkein siivin koristeltu arkku suljettu. En voi enää koskaan silittää noita suloisia ja rakkaita pienen tyttöni kasvoja. -Reeta-

050905.

Sydän itkee ikävää. Erityisesti juuri tänään. On Sennin synttäripäivä. Muistot vahvasti läsnä yhdeksän vuoden takaisessa onnellisessa päivässä. Ja sen jälkeisessä Sennin koko elämässä. Sennissä. Ajatella, Senni täyttäisi jo 9vuotta. Monenlaista jo osaisi. Näihinkin mietteisiin sitä herkästi vieläkin ajautuu. Mitä Senni mahtaisi terveenä tyttönä mielellään puuhastella. Tai mitä ei. Mitkä olis lempisatuja, leikkejä, ruokia. Mikä naurattaisi, mikä itkettäisi. Ikuisuuskysymyksiä, vailla vastausta. Tänään oli siis toinen syntymäpäivä Sennin kuoleman jälkeen. Ihmeellisesti tuon sydänitkun ja ikävän huomasin sietäväni vähän paremmin kuin vuosi sitten. Suru todellakin muuttaa muotoaan. Vaikka en siihen uskonutkaan. -Reeta-