Siirry pääsisältöön

Vintagepuutarha :)

Ihanaa saada uusia lukijoita, Sennikin on  kiittää! :)
Tervetuloa jokaiselle 
ja kiitos kaikista mieltä lämmittävistä kommenteista joita olette antaneet. :)

***

Senni kotiutui eilen aamuna hoidosta, ikäväkyllä kuumeisena. Koko viikko oli mennyt hienosti, mutta eilen aamuna oli yhtäkkiä kuume noussut, siksi haettiinkin Senni jo aikasemmin kotiin. 39,2° oli päivällä korkeimmillaan, mutta ihme kyllä, laski normaaliin iltaa kohden. Eikä ole sen kummemmin enää noussut. Vähän rohinaa keuhkoissa, mutta toivotaan että oli vaan joku kuumepiikki, joita voi incl-lapsille tulla syystä tai toisesta. 

***

Mutta tässä teille kuvia kukka"puutarhasta", joka on tänä kesänä runsaimmillaan meidän talossa miesmuistiin! ;) En oikeen oo koskaan jaksanu kukkia laittaa, koska ne on aina yrityksestä huolimatta kuollu jo ennen juhannusta. Oon aikasemmin inhonnut näitä "mummukukkia" eli pelargoneja, mutta tästälähtien ehdoton kesäkukka! 
Vanhuus ei tule selvästikään yksin, se tulee pelargonien kanssa! ;D
Niin, ja sen sisäisen Hemulin kanssa. Mutta jos mun tukka alkaa muistuttaa Hemulin hiuksia, vetäskää hihasta. Todennäkösesti siinä vaiheessa lilan mekon hihasta. 
Heh. :)

Astukaa vintagepuutarhaani, olkaa hyvät! 
:)

Vanhan perunalaatikon uusi tehtävä


Elämäni ensimmäinen huutokauppa huuto, Esteri Tomulan Auringonkukka emalikattila.
Ja nyt sotken sen mullalla. :)
Tomaatteja pottulaatikossa


Vanhan pulpetin koristuksia


Vähän kuivahtaneen näkösiä Kultahippuja...


Uusi tuttavuus tämäkin, Keijunmekko***
Ja lopuksi,
tässä viime viikonlopun nuorelle "fifteensankarille" (vastaa rippisankaria) tekemäni kortti


"Valaiskoon Sinun elämääsi 
auringon suloisin sulo.
Reunustakoon teitäsi 
ihanuuden tuoksuvat liljat.
Ympäröiköön Sinua 
Rakkauden iankaikkiset käsivarret."

Näiden sanojen myötä iloa päivääsi!

-Reeta-

Kommentit

 1. KAunista♥
  Fifteenkirkossa tunnelmoitiin mekin sunnuntaina. Kauniin kortin olet tehnyt♥

  Iloa ja valoa päiviinne! Siu!

  VastaaPoista
 2. Voi onpas tosi kauniita kukkasia ja kuvia! Voimia ja aurinkoa arkeenne toivottelen!

  VastaaPoista
 3. Mielettömän kaunis pulpetti tai ainakin sen penkit!! Itse ajattelin kanssa mummoutuvani, kun viisi vuotta sitten ekat pelargoniat ruukkuun iskin. Mutta ne on parhaat ; kukkivatkoko kesän ja kestävät, vaikkei aina muistais kastellankkaan. Joka kesä laitan valkoiset pelargoniat kaikkialle. Voimia päiviinne ja juhannusta !

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Joo tuo pulpetti on munkin suosikki noista vanhoista aarteista. Se oli sisälläkin jonkun aikaa, mutta vei liikaa tilaa ja miehen mielestä turhake (nuo miehet!!), joten se siirtyi koristamaan terassia. :) Siinä tosiaan on enää tuolit jäljellä, pöydän tarinaa en tiedä. Ostin sen tuommosena. Metallikoristeet selkänojissa oli jo ostettaessa, mutta lisätty jälkeen päin, ihana idea!! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kukkia ja vanhaa henkeä, tuo auringonkukka kattila on kyllä yliveto! Sen minäkin tahtoisin :)

  Terkkuja Sennille, seurailen blogia lähes päivittäin, harvoin tulee kommentoitua :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

5.9.2005-7.1.2013

"Tiesinhän minä: tälle tielle tulisi lopulta lähtö. Mutta eilen en tiennyt, että lähtisit tänään."Pieni rakas Senni prinsessamme pääsi Taivaan kotiin 7.1.2013 klo 8.30 äitin ja isin suudelmien saattelemana. Suru, ikävä ja luopumisen tuska on ääretön.
Mutta myös niin äärettömän kiitollinen Sennin kauniista ja kivuttomasta elämästä. Senni jätti meille valtavan ihania muistoja ja elää sydämissämme aina. Kunnes Taivaassa jälleen tapaamme.

Suuri kiitos Seinäjoen keskussairaalan lastenosaston B21:n henkilökunnalle erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta Sennin hoidosta. Hoiditte samalla myös meitä. <3

Syli ja koti on nyt niin tyhjät.

-Reeta-Viimeinen kuva.

Suuri kiitos valtavasta määrästä osanottoja ja lohduttavia sanoja. Ollaan ihan liikuttuneita siitä, että Sennin elämä merkitsi niin monelle jotain. Ja että meitä kannetaan tässä äärettömässä surussa.
***

Eilen saatiin nähdä vielä kerran maailman kauneimmat kasvot, ennenkuin arkku suljettiin.

En unohda tuota kipeää, mutta kaunista hetkeä ikinä. Senni näytti kauniimmalta kuin koskaan.
Oikea enkeli.

Nyt on pienin valkein siivin koristeltu
arkku suljettu.En voi enää koskaan silittää noita
suloisia ja rakkaita pienen tyttöni kasvoja.
-Reeta-


050905.

Sydän itkee ikävää. Erityisesti juuri tänään. On Sennin synttäripäivä. Muistot vahvasti läsnä yhdeksän vuoden takaisessa onnellisessa päivässä. Ja sen jälkeisessä Sennin koko elämässä. Sennissä.

Ajatella, Senni täyttäisi jo 9vuotta. Monenlaista jo osaisi. Näihinkin mietteisiin sitä herkästi vieläkin ajautuu. Mitä Senni mahtaisi terveenä tyttönä mielellään puuhastella. Tai mitä ei. Mitkä olis lempisatuja, leikkejä, ruokia. Mikä naurattaisi, mikä itkettäisi. Ikuisuuskysymyksiä, vailla vastausta.


Tänään oli siis toinen syntymäpäivä Sennin kuoleman jälkeen.
Ihmeellisesti tuon sydänitkun ja ikävän huomasin sietäväni vähän paremmin kuin vuosi sitten. Suru todellakin muuttaa muotoaan. Vaikka en siihen uskonutkaan.-Reeta-