sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Hauskaa Vappua!


Lupailin eilen perhosia ;)

Tässäpä meidän hentoinen kevätperho toivottelee kaikille 
hauskaa vappua ja ihanaa toukokuuta kokonaisuudessaan! Toivottavasti se olisi toooosi lämmin ja nähtäisiin paljon perhosia. :)


"Perhonen
kaunis, pieni, heikko
se lentää, räpyttelee
siipiveikko

Lentää, liitää, leijuu.
Välillä kukalla keinuu.
Värikäs pikku perhonen
on todella hentoinen."Kasvomaalaus taitaa olla mun ja Sennin uusi harrastus! Äiti tykkää maalata ja Senni taitaa tykätä kun pehmoinen sivellin kutittelee poskea :) Ja tiedoksi vain, että nämä on ihan oikeita kasvovärejä ja lähtee tosi helposti pois pyyhkimällä. Tuo lähinnä Sennin mummuille tiedoksi, tiedän että ehditte jo värkätä ja kauhistella! ;)

Perinteiset simat ja munkit tietysti piti tehdä, vaikkakin laitoin siman käymään ihan liian myöhään, vasta perjantaiaamuna. Mutta nyt näyttää kuitenki siltä, että ne oiski sopivasti ehtiny, sikäli mikäli rusinoihin on luottaminen. ;) 
Melkeen kaikki on jo pinnalla. :)

Sima ennen pullottamista

Munkitki meinas epäonnistua, kun taikina ei noussu jostain syystä ollenkaan ku vasta paistonaikana "räjähdysmäisesti". Hyviä niistä silti tuli, ehkä näin päivän jälkeen taikina vähän tiivistyny, mutta niin se taitaa tiivistyä hyvin kohonnut taikinakin. Tuoreinahan ne on parhaimmillaan. Mutta ei takerruta nyt epäonnistumisiin, vaan juhlitaan kevään ja kesän tuloa! :)

Munkkeja illan hämyssä :)


Niin kuulukos se tämä päähine jotenki vappuun...!? :)
Hauskaa vappua!!

-Reeta-

4 kommenttia:

 1. Heips,
  sinulla on kyllä silmää kaikelle kauniille ja olet käsistäsi taitava!Teillä on tosi kaunis koti,pakko oikein ihailla kaikkia yksityiskohtia joita kuvistasi löytyy. Terkkuja Vappuperhoselle:)
  Taivaan Isän siunausta ja pääsiäisen iloa ja valoa koko teidän perheelle:) !
  Terkuin Lotta

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Vakavassa harkinnassa on ollu, josko joskus kuvailis vähän enemmänkin kotia ja tekis jonku sisustusaiheisen postauksen. Mutta katsotaan, vielä en oo uskaltanu...! ;)

  VastaaPoista
 3. Onhan suloinen perhonen!!!! =)

  VastaaPoista
 4. Voisin täysin kompata Lotan kommenttia! Ihana koti, ja huomaa että on silmää kauneudelle. Toivottavasti uskaltauduit tekemään sisustukseen liittyvän postauksen :) Jatkan vielä hetken omaa lukumatkaani blogissasi, toivottavasti et hermostu näistä monista kommenteista ku nyt tulee "kerralla" multa :D

  VastaaPoista