maanantai 30. toukokuuta 2011

Raparperisuu

Kaivinkone kävi tänään meidän pihassa vähän tasottamassa ja siistimässä rumia ja isoja maakasoja, jotka on lojunu maisemanpilaajana tuossa tontin nurkalla jo ihan riittävän kauan. 
Huomenna vielä homma jatkuu ja sitten pääsen viimein suunnittelemaan mitä kaikkea siihen sitte istuttelis, vai istuttelisko mitää vai mitä siihen oikeen keksis! :)


Mutta miten tuo kaivinkone liittyy raparperiin. 
Noh, hyvänä aasinsiltana tietenkin. 
:)
Noissa maakasoissa, jotka oli siis peruja meidän remontti-ja laajennushommista ja viimekesän isoista pihatöistä, oli lähteny kasvamaan raparperia vähä niinku "vahingossa". Ja parempi myöhään ku ei milloinkaan, tajuttiin vasta viimehetkellä hakea sieltä kaivinkoneen alta muutama varsi talteen. 
Ja voi pojat ku niistä tuli hyvää kiisseliä!! En muista millon viimeksi olisin tehny mitään kiisseliä, mutta täytyy sanoa että tuli kyllä niin hyvää ja iso kermavaahtoklöntti vielä päälle, niin avot! ;)


Ja tietenkin myös Senni pääsi maistiaisille, kesken uniensa kylläkin, mutta ilmeestä päätellen herätys oli suhteellisen mieluinen ja neiti taisi tykätä! Nieleminenkin oli tälläkertaa suht sujuvaa. Kiisseli oli just hyvän paksuista Sennille, liian löysä tahtoo mennä helpommin "vääräänkurkkuun". Ja kermavaahtoa tietenkin Sennilläkin vähintään yhtäpaljon ku ite kiisseliäki! 
;) 


Eipä muuta! :)

-Reeta-

2 kommenttia:

  1. Maistuis varmaan mullekkin! Nam :)
    Ja hienoa kun pääset pihahommiin!

    VastaaPoista