tiistai 17. toukokuuta 2011

Mielen virkistystä!

Viikonlopun maisemia, 
olkaapa hyvät! :)

On tuo luonto vaan niin ihanaa ja mieltä virkistävää, 
ja kun vielä ihan omasta pitäjästäkin löytyy tämmösiä maisemia, niin mikäs sen mukavampaa!


Tämä retki toteutettiin siskot/serkut- kokoonpanolla "tyttöjenillan" merkeissä. Senni oli intervallihoidossa ja iskäkin omilla menoillaan, akat sai siis kälättää ja köppäillä ihan rauhassa. ;)  Kaikille tervetullutta omaa aikaa. Ja illan ohjelmaan kuului tietysti perinteisesti myös joku teema, joka tälläkertaa oli "Mallorca". Ja asut tottakai asianmukaiseen tyyliin, huumorilla höystettynä!
:DJoku paikallinen kulkukissa löytäny hyvän nukkumapaikan rannalta! Nautiskelee lämmöstä ihan selvästi ;)

Oli kyllä hauska ilta, 
kiitos tytöt!! 
Mä olisin pulassa ilman teidän huumoria! :D
"Mallorcalla virkistäytynyt"
-Reeta-
;)


7 kommenttia:

 1. Ihanat maisemat :) Olen itsekin oppinut, että aivan mainiosti voi leikkiä turistia kotikonnuillaan, löytyy kaikkea kivaa.

  VastaaPoista
 2. Heh. Teillä on varmasti ollut kivaa!

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä virkistävää kertakaikkiaan! :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei.... näyttää kyllä olleen tosi let`s go meininki:) Ihanaa että joillakin on teema-juhlia. Mä rrrakastan(isin) niitä järkätä myös, mutta osallistijilla ei aina ole sama asenne:)

  VastaaPoista
 5. Voi aivan ihania kuvia ja varsinkin tuo mallorca teema! Kyllä luonto voi olla kaunista.
  -Marianne-

  VastaaPoista
 6. Kiitosta (tardesta) vaan viikonlopun äkkilähdöstä Mallorcalle! ;) Tosiaan oli tarpeeseen tuo oma "loma" Ja meininki oli tosiaankin ihan letskou ja kaikki kohteessa... :) Niin ja asuvalinnat oli kohillaan. Et sitte niitä kuvia laittannunnaninna ;D

  Terveisin isoosiskoo

  VastaaPoista
 7. Jep, meillä tosiaan oli hyvin Let's go meininki :D
  Ja mitä tulee tuohon asenteeseen, niin alunperin järjestettiin samantyyppisiä teemajuttuja myös miehet mukana, mutta "jostain syystä" ollaan katottu paremmaksi ja hauskemmaksi viettää ihan vaan tyttöjen kesken...;D Mutta toisaalta voihan niitä teemajuttuja järjestää ilman pukujakin, panostaa vaan rekvisiittaan ja tarjoiluun ja muuhun asiaankuuluvaan. Mutta piste iin päälle on kyllä ne asut! =D
  Seuraava teema on myös jo tiedossa, kun yksi meistä täyttää syksyllä pyöreitä ja lupasi järkätä jotain sheikki- teemaan liittyvää! Saas nähä mitä on tulossa ;)

  En kyllä tiiä mistä tää hulluus tulee....sukuvika!!?

  VastaaPoista