Siirry pääsisältöön

Lapsia jotka välittääEtte uskokaan 
miten hyvältä äitistä tuntuu,
kun Sennin ympärillä on myös 

l a p s i a  j o t k a  v ä l i t t ä ä . Sennikin kiittää.
Ja nauttii kavereista.
:)
:)-Reeta-

 
 

Kommentit

 1. Olen varma, että Senni kokee olevansa rakastettu <3

  VastaaPoista
 2. Uskon ja tiedän miltä se tuntuu. Kyyneleet silmissä täällä katsoin kuvia lapsijoukon ympäröimästä Sennistä! Ihanaa kesää teille ja paljon enkeleitä!

  VastaaPoista
 3. Ihania hetkiä ja kuvia täällä!
  Varmasti Senni aistii lapset ympärillä erilailla kuin aikuiset ympärillä ja toisille lapsille on niin tärkeä opetus Senniltä, että hän näyttää ettei kaikki ole samanlaisia lapsia! Lapset muistavat Sennin varmasti ikänsä kovin lämpimästi.
  Sennillä on tärkeä tehtävä avata monien silmiä, minunkin, kiitos Sennille ja mukavia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 4. Nämä "E ja O" bongasivat piirustuksensa sivulta, ja olivat tosi otettuja kun Senni vieläkin katselee kuvia. :) Samalla kelattiin blogia taas pitkät pätkät taaksepäin ja katseltiin Sennin kuvia. Tuttu suklaakakkukin tuli sivuilta vastaan, ja herätti hilpeyttä. :D
  -H-

  VastaaPoista
 5. Naapurissamme vierailee säännöllisesti lapsi, joka on oma pieni persoona. Monessa paikassa kuulemma jää yksin, kun lapset "vierastavat" puhumatonta 7-vuotiasta. Oma lapsukaiseni naapurin rouvan mukaan huomioi vieraan ihanasti, juttelee ja vetää mukaan leikkeihin. Näinkin päin äidistä tuntuu hyvältä, kun oma lapsi osaa olla huomioonottava kaikkia kohtaan:)

  VastaaPoista
 6. Ihanan liikuttavia kuvia..ihan selvästi Senni nauttii <3

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Olen lukenut blogiasi jo kauan. Näkeekö Senni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että olet seuraillut blogiani! Sennin näöstä on vaikea sanoa näkeekö vai ei. Sairauteen kyllä kuuluu sokeutuminen, mutta uskon että Senni vielä jotain näkee. On paljon tilanteita joissa Senni selvästi kohdistaa katseen hetkeksi esim valon suuntaan, tai jos on oikein lähellä, niin katse "harhailee" jotenkin eritavalla, ehkä vähemmän. Voi olla myös niin, että Senni näkee, mutta silmien käyttö ei pelaa. Eli siis ne hermot ja lihakset jotka silmiä liikuttelee on tuhoutunut ja katseen ja silmien kohdistaminen siksi vaikeaa tai ei onnistu ollenkaan. Mutta en siis osaa sanoa varmaa vastausta kun ei itsekään sitä tiedetä. Siksi kuitenkin käytetään Sennillä aikapaljon leluja ja muita juttuja, esim piirrettyja, jotka saattaisi stimuloida katsetta. Peilipallo on hyvä siihen tarkoitukseen, on pitänyt siitä oikeen postauskin tehdä jossain vaiheessa, kun Senni sai joululahjaksi peilipallon! ;)

   Poista
 9. Ihania kommentteja täällä taas, kiitos kaikille!! :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan kaunis blogi joka saa kyyneleen valumaan äänettömästi poskea pitkin.
  Tästä kaikesta huokuu äidinrakkaus lasta kohtaan. Toivon lämpimiä kesätuulia Sennin kasvoille ja hiuksiin.
  -KS-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista ja herkästä kommentistasi! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

5.9.2005-7.1.2013

"Tiesinhän minä: tälle tielle tulisi lopulta lähtö. Mutta eilen en tiennyt, että lähtisit tänään."Pieni rakas Senni prinsessamme pääsi Taivaan kotiin 7.1.2013 klo 8.30 äitin ja isin suudelmien saattelemana. Suru, ikävä ja luopumisen tuska on ääretön.
Mutta myös niin äärettömän kiitollinen Sennin kauniista ja kivuttomasta elämästä. Senni jätti meille valtavan ihania muistoja ja elää sydämissämme aina. Kunnes Taivaassa jälleen tapaamme.

Suuri kiitos Seinäjoen keskussairaalan lastenosaston B21:n henkilökunnalle erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta Sennin hoidosta. Hoiditte samalla myös meitä. <3

Syli ja koti on nyt niin tyhjät.

-Reeta-Viimeinen kuva.

Suuri kiitos valtavasta määrästä osanottoja ja lohduttavia sanoja. Ollaan ihan liikuttuneita siitä, että Sennin elämä merkitsi niin monelle jotain. Ja että meitä kannetaan tässä äärettömässä surussa.
***

Eilen saatiin nähdä vielä kerran maailman kauneimmat kasvot, ennenkuin arkku suljettiin.

En unohda tuota kipeää, mutta kaunista hetkeä ikinä. Senni näytti kauniimmalta kuin koskaan.
Oikea enkeli.

Nyt on pienin valkein siivin koristeltu
arkku suljettu.En voi enää koskaan silittää noita
suloisia ja rakkaita pienen tyttöni kasvoja.
-Reeta-


050905.

Sydän itkee ikävää. Erityisesti juuri tänään. On Sennin synttäripäivä. Muistot vahvasti läsnä yhdeksän vuoden takaisessa onnellisessa päivässä. Ja sen jälkeisessä Sennin koko elämässä. Sennissä.

Ajatella, Senni täyttäisi jo 9vuotta. Monenlaista jo osaisi. Näihinkin mietteisiin sitä herkästi vieläkin ajautuu. Mitä Senni mahtaisi terveenä tyttönä mielellään puuhastella. Tai mitä ei. Mitkä olis lempisatuja, leikkejä, ruokia. Mikä naurattaisi, mikä itkettäisi. Ikuisuuskysymyksiä, vailla vastausta.


Tänään oli siis toinen syntymäpäivä Sennin kuoleman jälkeen.
Ihmeellisesti tuon sydänitkun ja ikävän huomasin sietäväni vähän paremmin kuin vuosi sitten. Suru todellakin muuttaa muotoaan. Vaikka en siihen uskonutkaan.-Reeta-