Siirry pääsisältöön

Viikonloppua


Viikko oli monellakin tavalla 
mollivoittoinen.
Sairastelu vei totaalisesti voimat,
ja edelleenkään en ole vielä ihan voimissani.
Suru-uutiset koskettaa aina,
ja saavat muistamaan totuuden meidänkin
tulevaisuudesta.

"Oliks miul äsken joku ajatus päässä?"
Virkkukoukkusen ajatus sopii mulle niinku nenä päähän! ;)


Viikonlopun maisemanvaihdos,
hyvä seura ja ajatusten tuuletus
teki kyllä hyvää.

Korunkin sain väsättyä 
ja kynnet pantiin kuntoon ystävän toimesta!
:)





Pitkä roikale isin sykyssä.
:)



Niin, ja se jännittävä juttu mitä sanoin tapahtuvan
ilmestyi perjantaina.
;)
Hyvä sanoma -lehdessä juttu meistä.
Jännittävää.





 Tämmöstä.




Hyvää alkavaa pääsiäisviikkoa!
Se on jo huhtikuu!!
:)

-Reeta-

Ps. Huomenna tulee 5vuotta Sennin diagnoosista.
Ei ajateltu juhlia.








Kommentit

  1. Joskus Hyvä Sanoma- lehteä myytiin Ärrällä. En ole sitä nykyään tilannut kotiin, mutta täytyy ostaa muutama kappale seurakunnan kirjamyynnistä ja antaa tutuillekin.
    Kiitos, että jaatte elämäänne muiden luettavaksi ja katsottavaksi. Sillä tavoin voitte jakaa siunauksia ja kiitollisuutta elämästä ja varmaan moni muistaa lutun juettuaan Senniä ja teitä rukouksin. Omat voimat on aika nopeasti loppuun ammennettu, ellei Isä anna voimia lisää.
    Taivaan Isän taskussa ollaan edelleen.

    VastaaPoista
  2. Ihana juttu teistä lehdessä!!! Ootte te vaan niin ihania koko sakki!!!<3

    VastaaPoista
  3. Täytyy ostaa uusin Hyvä Sanoma. Kärsimystä ei pysty ymmärtämään, vastuksia ei ole vasta kuin Taivaassa, jossa me kaikki olemme täydellisiä, myös Senni.

    VastaaPoista
  4. Oli ihana juttu Hyvä Sanoma -lehdessä teistä <3
    Raija L

    VastaaPoista
  5. Voi... Haluan lukea sen jutun... Mistä sen saa hommattua? :)

    VastaaPoista
  6. Onpas Senni jo pitkä tyttö! :-) Jaksamisia sinne!

    VastaaPoista
  7. Ihana juttu Hyvä Sanomassa <3 Siunausta elämäänne!

    VastaaPoista
  8. En pääse ostamaan tai edes kirjastossa lukemaan, kun asun Ruotsissa. Löytyykö juttua netistä jostain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä löytyisköhän tuota lehteä netistä, ehkäpä Hyvän Sanoman nettisivuilta vois löytyä!? Jospa törmäät siihen jossain, ehkä tutun tutun tutun kautta! ;)

      Poista
  9. Siunausta elämäänne! Rukouksin matkassa <3

    VastaaPoista
  10. HS lehen vinkkaamana mäki tänne eksyin. Mukava juttu teistä lehessä, tuntuu että teillä sitä voimaa elontielle piisaa. Paljon jaksuja ja voimia teille sinne!!

    VastaaPoista
  11. Olen jo pidemmän tovin blogiasi lukenut ja yllätyin paljon kun juttua lukiessani huomasin, että asutte Alajärvellä! Itse kun olen Vimpelistä kotoisin (Jyväskylässä opiskelen), mutta en ole koskaan ajatellut, että näinkin läheltä olette. :)

    VastaaPoista
  12. Minäkin luin jutun. Oli kyllä tosi hyvä ja kaunis. Siunausta <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

5.9.2005-7.1.2013

"Tiesinhän minä: tälle tielle tulisi lopulta lähtö. Mutta eilen en tiennyt, että lähtisit tänään." Pieni rakas Senni prinsessamme pääsi Taivaan kotiin 7.1.2013 klo 8.30 äitin ja isin suudelmien saattelemana. Suru, ikävä ja luopumisen tuska on ääretön. Mutta myös niin äärettömän kiitollinen Sennin kauniista ja kivuttomasta elämästä. Senni jätti meille valtavan ihania muistoja ja elää sydämissämme aina. Kunnes Taivaassa jälleen tapaamme. Suuri kiitos Seinäjoen keskussairaalan lastenosaston B21:n henkilökunnalle erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta Sennin hoidosta. Hoiditte samalla myös meitä. <3 Syli ja koti on nyt niin tyhjät. -Reeta-

Viimeinen kuva.

Suuri kiitos valtavasta määrästä osanottoja ja lohduttavia sanoja. Ollaan ihan liikuttuneita siitä, että Sennin elämä merkitsi niin monelle jotain. Ja että meitä kannetaan tässä äärettömässä surussa. *** Eilen saatiin nähdä vielä kerran maailman kauneimmat kasvot, ennenkuin arkku suljettiin. En unohda tuota kipeää, mutta kaunista hetkeä ikinä. Senni näytti kauniimmalta kuin koskaan. Oikea enkeli. Nyt on pienin valkein siivin koristeltu arkku suljettu. En voi enää koskaan silittää noita suloisia ja rakkaita pienen tyttöni kasvoja. -Reeta-

050905.

Sydän itkee ikävää. Erityisesti juuri tänään. On Sennin synttäripäivä. Muistot vahvasti läsnä yhdeksän vuoden takaisessa onnellisessa päivässä. Ja sen jälkeisessä Sennin koko elämässä. Sennissä. Ajatella, Senni täyttäisi jo 9vuotta. Monenlaista jo osaisi. Näihinkin mietteisiin sitä herkästi vieläkin ajautuu. Mitä Senni mahtaisi terveenä tyttönä mielellään puuhastella. Tai mitä ei. Mitkä olis lempisatuja, leikkejä, ruokia. Mikä naurattaisi, mikä itkettäisi. Ikuisuuskysymyksiä, vailla vastausta. Tänään oli siis toinen syntymäpäivä Sennin kuoleman jälkeen. Ihmeellisesti tuon sydänitkun ja ikävän huomasin sietäväni vähän paremmin kuin vuosi sitten. Suru todellakin muuttaa muotoaan. Vaikka en siihen uskonutkaan. -Reeta-