Siirry pääsisältöön
Hyvää viikonloppua!!
:)
Toivottaapi:

-Reeta-

Ps. Tervetuloa uusille lukijoille!!
:)

Kommentit

 1. Kiitos samoin teille! Ihania kuvia :)

  Ps. Mitkä kengät!!Vau

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia:) Mutta viimeisin kuva kaikkein kaunein...

  VastaaPoista
 3. nuo kengät <3 mistä?????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sairasloman tulosta nuo kengät ;) Bongasin ne jonkun blogista, jota en nyt muista, mutta elämäni ensimmäinen ebay-tilaus lähti kun näin nämä korkkarit siellä! Ja ihan edullisestikin :) Sieltä vaan bongailemaan!

   Poista
 4. Ihanat kengät ja vielä ihanampi pieni Senni! Varmaan hänkin mielikseen korkkareillasi kipittäisi. Niinhän me tytöt äidin kengissä aikoinaan (vuonna viis) salaa hienostelimme. Oi, miten oli ihanaa! Onni on, että jaksat nauttia Sennin seurasta - hän on aivan erityinen tyttö!

  Aurinkoista kevättä koko perheellenne!
  t. Anonyymi-Arja

  VastaaPoista
 5. Niinhän sitä tuli itsekkin leikittyä ja poljettua linttaan äitin hienoja korkkareita! ;) Olispa vaan niin ihanaa nähdä myös Senni semmosia leikkejä leikkivän..
  Ja tuo viimeisin kuva on kaikista ihanin :) Senni tykkäsi juoda maitoa pullosta ja kyykistyi aina lattialle juomaan sitä! Tuossa kuvassa ei näy, mutta Senni vielä samalla juodessaan aina hipsutteli toisella kädellä silmäkulmaansa <3 Toisessa kuvassa taitaa olla joko iltavilli tai aamuvirkku menossa! Niin rakkaita muistoja!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

5.9.2005-7.1.2013

"Tiesinhän minä: tälle tielle tulisi lopulta lähtö. Mutta eilen en tiennyt, että lähtisit tänään."Pieni rakas Senni prinsessamme pääsi Taivaan kotiin 7.1.2013 klo 8.30 äitin ja isin suudelmien saattelemana. Suru, ikävä ja luopumisen tuska on ääretön.
Mutta myös niin äärettömän kiitollinen Sennin kauniista ja kivuttomasta elämästä. Senni jätti meille valtavan ihania muistoja ja elää sydämissämme aina. Kunnes Taivaassa jälleen tapaamme.

Suuri kiitos Seinäjoen keskussairaalan lastenosaston B21:n henkilökunnalle erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta Sennin hoidosta. Hoiditte samalla myös meitä. <3

Syli ja koti on nyt niin tyhjät.

-Reeta-Viimeinen kuva.

Suuri kiitos valtavasta määrästä osanottoja ja lohduttavia sanoja. Ollaan ihan liikuttuneita siitä, että Sennin elämä merkitsi niin monelle jotain. Ja että meitä kannetaan tässä äärettömässä surussa.
***

Eilen saatiin nähdä vielä kerran maailman kauneimmat kasvot, ennenkuin arkku suljettiin.

En unohda tuota kipeää, mutta kaunista hetkeä ikinä. Senni näytti kauniimmalta kuin koskaan.
Oikea enkeli.

Nyt on pienin valkein siivin koristeltu
arkku suljettu.En voi enää koskaan silittää noita
suloisia ja rakkaita pienen tyttöni kasvoja.
-Reeta-


050905.

Sydän itkee ikävää. Erityisesti juuri tänään. On Sennin synttäripäivä. Muistot vahvasti läsnä yhdeksän vuoden takaisessa onnellisessa päivässä. Ja sen jälkeisessä Sennin koko elämässä. Sennissä.

Ajatella, Senni täyttäisi jo 9vuotta. Monenlaista jo osaisi. Näihinkin mietteisiin sitä herkästi vieläkin ajautuu. Mitä Senni mahtaisi terveenä tyttönä mielellään puuhastella. Tai mitä ei. Mitkä olis lempisatuja, leikkejä, ruokia. Mikä naurattaisi, mikä itkettäisi. Ikuisuuskysymyksiä, vailla vastausta.


Tänään oli siis toinen syntymäpäivä Sennin kuoleman jälkeen.
Ihmeellisesti tuon sydänitkun ja ikävän huomasin sietäväni vähän paremmin kuin vuosi sitten. Suru todellakin muuttaa muotoaan. Vaikka en siihen uskonutkaan.-Reeta-