Siirry pääsisältöön

Aikaa


Sairasloma jatkuu,
ja pakottaa lepäämään.

Siksi olenkin ajan kanssa, ja lääkärin määräämänä(!!)
ehtinyt surffailla pitkin nettiä
kaikissa ihanissa,
keskenään hyvin erilaisissa blogeissa.

Oon ihastellu teidän (ja muiden) pääsiäisen koristeluja,
haukkonut henkeä upeiden miniatyyrimaailmojen lumoissa,
eksynyt toinen toistaan ihanimmille askartelu- ja korusivuille,
Surffannut muotiblogeissa,
haaveillu uusista kevät/kesävaatteista,
kuvitellut eläväni 50-luvulla,
jolloin naiset pukeutui niin ihanan naisellisesti 
niin ihaniin mekkoihin!
Ja niin edelleen.
:)


Mutta pääsiäisen laitto jäi kyllä tänä vuonna mun osalta minimiin.
Pajunkissatkin jäi pusikkoon,
enkä mittää oo leiponu.
Yhen munan jaksoin just ja just päällystää
sillä seurauksella, että makasin loppuillan pedissä.
Ja munakaan ei edes tullut valmiiksi.
Pikkusen porkkanan oon jo aikasemmin huovuttanu,
ja ihmettelen kyllä vähäsen mitä se tekee tuolla pesässä.
Pupun pesä?!
:)



Mutta onneksi mummut ja papat toi 
meille kaikille lapsille 
vähä herkkuja!
Kun ei tämä lapsi ole herkkuostoksille päässyt.
:)

***

Lähdempä tästä taasen lepäämään.
Ei kauan jaksa pystyssä pysyä.

Onneksi on normaalia pitempi perjantai,
niin saa levätä pidempään.
Heh.


Oikeesti pitkäperjantain 
ihan oikeet tapahtumat mielessä.





Iloitaan pääsiäisestä!!

-Reeta-



Kommentit

  1. Olette rakkaita!!! <3

    VastaaPoista
  2. Hei,

    löysin tänne blogiisi toisen blogin kautta ja luin blogisi alusta loppuun saakka. Sinulla on aivan mahtava tyyli kirjoittaa tätä blogia, rehellinen ja positiivinen. Jatkuvasti lukiessa kyynel pyrki silmään, mutta hetken päästä jo seuraava lause saikin hymyilemään :) Ehdottomasti yksi vaikuttavimmista blogeista joita olen lukenut. Jään seurailemaan :)

    Mukavaa pääsiäistä teidän perheelle :)

    VastaaPoista
  3. Aivastelua, mahatautia, palapelejä ja pääsiäisateriana kaupan valmiiksi grillattu broileri räjähtäneessä kodissa. Pääasia, että perhe on koossa ja lapsi (1v10kk) oli tehnyt maailman suloisimman pääsiäistipun tarhassa.

    Ihanaa pääsiäistä teille <3

    VastaaPoista
  4. Mitenhän sitä vasta nyt toimeennun kommentoimaan. Löysin blogin syksyllä kun vietin öisin tuntikausia vauvaa imettämässä nojatuolilla läppäri vieressä. Ehdin silloin kahlata blogia pitkälle taaksepäin ja vuodattaa lukuisia kyyneleitä. Nyt ollaan jo muutama kuukausi otettu vain tehotankkauksia ja koneella aika vähentynyt, lisäksi oman läppärin kovalevyn hajotessa kaikki sinne talletetut suosikkisivustot jääneet tsekkaamatta. Mutta nyt taas tulin tänne hetkeksi lueskelemaan ja halusin myös jättää puumerkin. Kiitos kun pidät tätä blogia!

    Ja riemukasta pääsiäistä sinnekin, huikeaa kun aivan pian on täällä kirkkovuotemme suurin juhla! :)

    VastaaPoista
  5. No jo on tauti kun sinut kaataa petiin! Pikaista paranemista <3 Terkkuja.

    VastaaPoista
  6. Hei! En muista kenen blogin kautta tulin sivuillesi lukemaan, mutta siitä lähtien olen täällä säännöllisesti vieraillut. Elämänne kosketti mua todella paljon. Sain jostain viimeisimmän Hyvä Sanoma-lehden, jossa oli tarinaanne myös kerrottuna.
    Toivon sun perheelle voimia ja jaksamista sydämeni pohjasta ja toivottavasti paranet sitkeästä flunssasta!
    Lämpimin ajatuksin Eija

    VastaaPoista
  7. Valtavat kiitokset taas kaikille kommentoijille ja kannustaville palautteille! (Tulipas hyvästi taas tuo kielioppi!) ;)
    Jatketaan! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

5.9.2005-7.1.2013

"Tiesinhän minä: tälle tielle tulisi lopulta lähtö. Mutta eilen en tiennyt, että lähtisit tänään." Pieni rakas Senni prinsessamme pääsi Taivaan kotiin 7.1.2013 klo 8.30 äitin ja isin suudelmien saattelemana. Suru, ikävä ja luopumisen tuska on ääretön. Mutta myös niin äärettömän kiitollinen Sennin kauniista ja kivuttomasta elämästä. Senni jätti meille valtavan ihania muistoja ja elää sydämissämme aina. Kunnes Taivaassa jälleen tapaamme. Suuri kiitos Seinäjoen keskussairaalan lastenosaston B21:n henkilökunnalle erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta Sennin hoidosta. Hoiditte samalla myös meitä. <3 Syli ja koti on nyt niin tyhjät. -Reeta-

Viimeinen kuva.

Suuri kiitos valtavasta määrästä osanottoja ja lohduttavia sanoja. Ollaan ihan liikuttuneita siitä, että Sennin elämä merkitsi niin monelle jotain. Ja että meitä kannetaan tässä äärettömässä surussa. *** Eilen saatiin nähdä vielä kerran maailman kauneimmat kasvot, ennenkuin arkku suljettiin. En unohda tuota kipeää, mutta kaunista hetkeä ikinä. Senni näytti kauniimmalta kuin koskaan. Oikea enkeli. Nyt on pienin valkein siivin koristeltu arkku suljettu. En voi enää koskaan silittää noita suloisia ja rakkaita pienen tyttöni kasvoja. -Reeta-

050905.

Sydän itkee ikävää. Erityisesti juuri tänään. On Sennin synttäripäivä. Muistot vahvasti läsnä yhdeksän vuoden takaisessa onnellisessa päivässä. Ja sen jälkeisessä Sennin koko elämässä. Sennissä. Ajatella, Senni täyttäisi jo 9vuotta. Monenlaista jo osaisi. Näihinkin mietteisiin sitä herkästi vieläkin ajautuu. Mitä Senni mahtaisi terveenä tyttönä mielellään puuhastella. Tai mitä ei. Mitkä olis lempisatuja, leikkejä, ruokia. Mikä naurattaisi, mikä itkettäisi. Ikuisuuskysymyksiä, vailla vastausta. Tänään oli siis toinen syntymäpäivä Sennin kuoleman jälkeen. Ihmeellisesti tuon sydänitkun ja ikävän huomasin sietäväni vähän paremmin kuin vuosi sitten. Suru todellakin muuttaa muotoaan. Vaikka en siihen uskonutkaan. -Reeta-