Siirry pääsisältöön
Ompa teitä täällä vieraillut paljon,
ja lukijoitakin tullut uusia,
Tervetuloa!
:)

Ja edelleen nöyrästi kiitän 
kaikista kommenteista ja kauniista sanoista.
On ollut nyt semmoinen aika,
että olen niitä tarvinnut ihan tosi paljon.
Kiitos.

***

Oltiin tässä yhtenä viikonloppuna
 Sennin kanssa ihan kaksistaan kotosalla.

Mä oonkin potenut uuden työn myötä "hieman" 
huonoa omatuntoa siitä,
että aika Sennin kanssa on jäänyt tosi minimiin.
Ilta-aikakin menee kotona suunnitellessa seuraavaa työpäivää.



Kuvan Paavo-kissa ei liity juttuun mitenkään. ;)


No, mitäs me sitten tehtiin 
kun saatiin viettää aikaa ihan kaksistaan.
Heh, eipä mitään kummempia,
vähä tyttöjen juttuja.
:)


Ulkona paukkui niin kova pakkanen,
ettei sinne voinut ajatellakaan nenäänsä laittavan.

Laitettiin siis vähä hiuksia ;)




Suoristusrauta kuumenemaan ja kiharoita hiuksiin!
Ja todettakoon vielä tähän samaan hengenvetoon,
että mä oon ehkä maailman huonoin hiustenlaittaja.
En meinannu saada edes Sennille kiharoita,
saati sitten itelle!

Siitä tulikin mieleeni,
että mullahan onki parturi viikon päästä
ja kiharoista taas kerran haaveilen...
...saas nähä uskallanko!
:)






Mutta ihanaa meillä oli siltikin,
ja Senni oli 
Hirrrrveen tyytyväinen!

;D

-Reeta-


Kommentit

  1. Senni on niin kaunis!!! Ja sun hiukset on kyllä aina niin kauniisti, etten tuota väitettä usko ;)

    VastaaPoista
  2. Hei Reeta!
    Luin blogiasi aivan sydän sykkyrällään enkä edes nyt muista, mitä kautta blogiisi eksyin. Tekstisi Sennistä ja perheestänne pysäytti tärkeiden asioiden ääreen. Olet todella vahva ja äärimmäisen rakastava äiti ja puoliso vaikeassa elämäntilanteessa. Luotat taivaan isän johdatukseen ja siihen, että kaikki tapahtuu juuri niin, kuin on tarkoitettu.

    Toivon Sinulle, Sennille, puolisollesi ja kaikille läheisillesi voimia ja siunausta. Olet rohkea, kun olet avannut elämäsi myös meille, jotka emme aina muista olla kiitollisia kaikesta hyvästä, mitä ympärillämme ja elämässämme tapahtuu. Jospa avoimmuutesi kautta huomaisimme, kuinka tärkeä Sennin ja muiden erilaisten ihmisten elämä on ja miten paljon he antavat kanssaihmisille.

    Aurinkoisia kevätpäiviä toivotan teille!

    Arja

    VastaaPoista
  3. Kaunis tyttö sinulla!

    VastaaPoista
  4. Minä olen tainnut pudota kärryiltä, kun ajattelin että et ole kodin ulkopuolella töissä, vaan Sennin omaishoitajana kotona, mutta taidatkin olla siis muualla töissä? kerro ihmeessä mitä teet, en löytänyt infoa pikalukemisella, vaikka tuntuu että luen täällä blogissa aina kaikki postauksesi :)

    Sennille terkkuja, kauniisti on hiukset laitettu, ei uskois että maailman huonoin hiustenlaittaja on ne väkertänyt :))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis vuodenvaihteen postauksessa mainitsin ohimennen aloittavani uuden työn tammikuussa. Sain erityisluokanopettajan (yläaste) paikan kevääksi, ja tarkoitus jossain vaiheessa ihan valmistuakin kyseiselle alalle, mutta kaikki opiskelu täytyy miettiä tarkkaan Sennin ehdoilla. Avoimessa yliopistossa opiskelu onnistuu tällä hetkellä, mutta muualle paikkakunnalle en voisi toistaiseksi lähteä. Mutta on ihan ihme että sain tuon paikan!! :)
      Mies on siis nyt Sennin henkilökohtainen avustaja, jäi kokonaan itse töistä pois ja saa pienen henkilökohtaisen avustajan palkan. Toistaiseksi toimii näin. :)

      Poista
  5. Onpas Senni niin nättinä! Kaunista.

    Ps.Oli kiva nähdä viimeksi :)

    VastaaPoista
  6. oi onpa sennin hiukset kauniisti laitettu sopii neidille todella hyvin. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

5.9.2005-7.1.2013

"Tiesinhän minä: tälle tielle tulisi lopulta lähtö. Mutta eilen en tiennyt, että lähtisit tänään." Pieni rakas Senni prinsessamme pääsi Taivaan kotiin 7.1.2013 klo 8.30 äitin ja isin suudelmien saattelemana. Suru, ikävä ja luopumisen tuska on ääretön. Mutta myös niin äärettömän kiitollinen Sennin kauniista ja kivuttomasta elämästä. Senni jätti meille valtavan ihania muistoja ja elää sydämissämme aina. Kunnes Taivaassa jälleen tapaamme. Suuri kiitos Seinäjoen keskussairaalan lastenosaston B21:n henkilökunnalle erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta Sennin hoidosta. Hoiditte samalla myös meitä. <3 Syli ja koti on nyt niin tyhjät. -Reeta-

Viimeinen kuva.

Suuri kiitos valtavasta määrästä osanottoja ja lohduttavia sanoja. Ollaan ihan liikuttuneita siitä, että Sennin elämä merkitsi niin monelle jotain. Ja että meitä kannetaan tässä äärettömässä surussa. *** Eilen saatiin nähdä vielä kerran maailman kauneimmat kasvot, ennenkuin arkku suljettiin. En unohda tuota kipeää, mutta kaunista hetkeä ikinä. Senni näytti kauniimmalta kuin koskaan. Oikea enkeli. Nyt on pienin valkein siivin koristeltu arkku suljettu. En voi enää koskaan silittää noita suloisia ja rakkaita pienen tyttöni kasvoja. -Reeta-

050905.

Sydän itkee ikävää. Erityisesti juuri tänään. On Sennin synttäripäivä. Muistot vahvasti läsnä yhdeksän vuoden takaisessa onnellisessa päivässä. Ja sen jälkeisessä Sennin koko elämässä. Sennissä. Ajatella, Senni täyttäisi jo 9vuotta. Monenlaista jo osaisi. Näihinkin mietteisiin sitä herkästi vieläkin ajautuu. Mitä Senni mahtaisi terveenä tyttönä mielellään puuhastella. Tai mitä ei. Mitkä olis lempisatuja, leikkejä, ruokia. Mikä naurattaisi, mikä itkettäisi. Ikuisuuskysymyksiä, vailla vastausta. Tänään oli siis toinen syntymäpäivä Sennin kuoleman jälkeen. Ihmeellisesti tuon sydänitkun ja ikävän huomasin sietäväni vähän paremmin kuin vuosi sitten. Suru todellakin muuttaa muotoaan. Vaikka en siihen uskonutkaan. -Reeta-