perjantai 10. kesäkuuta 2016

Ps...;)Hei! Mukava kun potkitte vähän pyllylle tämän kirjoittelun suhteen. :) Jotenkin on taas vaan vähän taantumaa tässä kirjoitteluhommassa. Ja tietysti paljon kaikenlaista aikaa vievää puuhaa ja tietysti töitä. Elämistä. Ja kokoilen vielä tässä vähän ajatuksiakin. Niitä on ollu yllättäen ihan hirveesti viime aikoina, vähän liikaakin! Suunnittelua, haaveilua, isoja päätöksiä, vaikeiden asioiden hyväksymistä, odotusta. Värkkäämistä. Ja katse on totisesti jo enemmän eteen kuin taakse! :)

Meillä on täällä piharemontti täydessä vauhdissa, siitä kuvia jahka saan jumissa olevan valokuvaohjelmani kuntoon! Samoin niistä sisätiloista mistä lupailinkin, mutta ollaan nyt kesä kuitenkin vielä ulkona. :)

Tässä uudessa kodissa oli hieno(ainakin ollut joskus hieno!), runsas puutarha, mutta muutaman vuoden hoitamattomana olleena oli villiintynyt niin, ettei tämän emännän aika, hermot eikä viisaus riittänyt sitä kunnostamaan saatikka jatkossa ylläpitämään. Hienoista istutusaltaista kasvoi mm. kaksimetristä pujoa ja muuta rikkaheinää ihan urakalla. Kyllä siellä välissä jotain oikeaakin kai oli ja yritti kasvaa, mutta en tunnistanut heitä. Enkä niin välittänytkään.
Ja kun kevättalvella pihaan tuli kaivinkone, joka joutui raivaamaan jokatapauksessa osan pihasta uuden rakennettavan autotallin tieltä, siitä se ajatus sitten lähti. Vedetään kerralla koko piha puhtaaksi. Ja kyllä kannatti! Heti ei niinkään enää ahista ja turhauta rikkaruohojen nyppiminen! ;D  Vielä ei ole lähellekään valmista, mutta siskon tekemä pihasuunnitelma näyttää paperilla erittäin hyvältä ja selkeältä ja ennenkaikkea helppohoitoiselta. Mutta tästä lisää vielä. Kohta päästään istutuspuuhiin ja kivetyksen tekoon. Terassille hankin vähän kesäkukkia tuomaan iloa silmään. Pihassa pitkään ollut keltainen iso kaivinkone ei sitä niinkään tuottanut. ;)
Hyvää kesää, ja kiitos teille seuraamisesta edelleen!!! *sydän*

-Reeta-Ps. Meistä tulee joku kaunis päivä sijaisvanhempia jollekin/joillekin huikeille tyypeille!;)
 #enehkäkestä <3 :)20 kommenttia:

 1. Voi hurja miten ihania uutisia! Olen monta kertaa blogiasi lukiessani miettinyt, että te olisitte niin ihania sijaisvanhempia <3 Ne eräät huikeat tyypit saavat kohta elämäänsä todella onnellisen käänteen :) Upeaa yhteistä arkea, juhlaa - yhteistä elämää!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun kirjoitit taas!

  VastaaPoista
 3. Teistä tulee maailman parhaimmat sijaisvanhemmat! ❤️💙

  Oikein ihanaa kesää! ☀️ Olette usein mielessä.

  VastaaPoista
 4. Ps. Ihana ps! Tsemppiä kun uskalsitte,

  VastaaPoista
 5. Kyyneleet nousi silmiin kun luin viimeisen lauseesi. Mahtavaa! Jännittävää huikeiden tyyppien odotusta ja aurinkoista kesää teille.
  T. Johanna

  VastaaPoista
 6. Onnea päätöksestä alkaa sijaisvanhemmiksi�� minulla oli maailman ihanimmat tytöt sijaislapsina, hetkeäkään en kadu sitä aikaa elämästäni��

  VastaaPoista
 7. Ps. Olispas ihanaa kuulla kuulumisia! Ja olipas todella ihana ps. Onnea teille rohkeasta päätöksestä! Ja onnea näille huikeille tyypeille,jotka teidät saa sijaisvanhemmikseen!

  VastaaPoista
 8. Olipa ihanan iloinen ps! Joku tyyppi tulee olemaan onnellinen uudessa sijaiskodissaan ♡

  VastaaPoista
 9. Päivilläkin meni silmään jotakin, kun luin vika lauseen... ootte ihan varmasti parhaita sijaisvanhempia. IHANA JUTTU !

  VastaaPoista
 10. Tuli ihan kyyneleet silmiini kun ajattelin, että teette jostain lapsesta onnellisen! Hieno juttu!

  VastaaPoista
 11. Ihania uutisia! <3
  Olen monesti miettinyt lukiessani, että sijaisvanhemmuus olisi niin hyvin teille sopiva juttu. :)
  Mekin ollaan sijaisvanhempia. :)

  VastaaPoista
 12. Niin hieno asia. Minäkään en ehkä kestä. :D Teillä lapsi tai lapset pääsevät niin rakastavaan ja avarasydämiseen kotiin, olen siitä varma. Olen myös varma että saatte juuri ne lapset, jotka on teille tarkoitettukin. Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
 13. Onnea hyvästä päätöksestä ja tsemppiä tulevaan. Eittämättä tulee olemaan myös rankkaa, mutta elämä kantaa <3

  T. Kahta sijasvanhemmuutta sivusta seuraava

  VastaaPoista
 14. Ihanaa kun kirjoittelit kuulumisia! Aivan upeaa, että ryhdytte sijaisvanhemmiksi. Lapset pääsevät niin rakastavaan kotiin. Kaikkea hyvää ja aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
 15. Hei!

  Sennin isä kertoi tästä blogista meille, kiitos! Blogi on kaunis ja niin myös Senni <3 Kirjoitat todella elämänmakuisesti, koskettavaa! Kesäterveiset sinne!

  Toivottelee; pienen erityisen Maisa tytön vanhemmat

  VastaaPoista
 16. Lisää kuulumisia janoaisin :)
  Onko perheenne kasvanut kesän aikana? Ymmärrän toki, että mitään kuvia et voi heistä laittaa, mutta voitko kertoa jotain?

  VastaaPoista
 17. Ihanaa, ihanaa. Mikä onni teille ja heille.

  VastaaPoista
 18. Lämpimät synttärionnittelut Sennille!!

  Harmi, ettette voi sijaisvanhemmuudesta kertoa blogiavoimesti. Olisi niin ihana kuulla perheenne taipaleesta. Olkoon se antoisa ja valoisa!

  VastaaPoista
 19. Olin tänään pitkästä aikaa yksin kotona. Käytin "omasta ajastani" melkein kolme tuntia blogisi lukemiseen. Luin kaikki postaukset alusta asti eikä kerta ollut edes ensimmäinen. Välillä täytyi pitää taukoja, koska itkin niin, että puhelin kastui kyyneleistä... En tiedä mitä tunteita käsittelen blogisi avulla, oman lapseni menettämisen pelkoa varmaankin. Lapseni ovat terveitä ja tunnen syyllisyyytä, koska en ole heistä tarpeeksi kiitollinen.
  Jatkathan vielä kirjottamista ? Halusin vaan kommentoida, vaikka asiaa ei varsinaisesti ollutkaan. Senni on tehnyt minuun suuren vaikutuksen �� Ihana Senni ♡

  VastaaPoista