Siirry pääsisältöön

DejaVu!

Täällä eletään todeksi varsinaista DejaVu:ta. Kyllä. Me muutetaan. Taas!! Kävipä niin, että ykskaks yllättäen löytyi meille koti joka tuntui ihan oudolla ja yllättävällä tavalla heti Meidän Kodilta.  Johon voisi kuvitella nyt asettuvansa ja elämän suuntautuvan siellä eteenpäin. Ja siitä asiat sitten lähti vyörymään ja nyt ollaan taas muuttohommissa. Banaanilaatikoita nurkat pullollaan, ja nyt jo melkein kaikki täynnä tavaraa. Ja odottamassa siirtymistä uuteen. Kuvan tilanne ei vastaa ollenkaan tämänhetkistä kaaosta...!

Ihmeellistä tässä  koko hommassa on se, ettei taloa juurikaan edes etsitty, ja tämä ikäänkuin vain soljui meidän elämään ja ensirakkautta oli välittömästi ilmassa. Talossa on meille kaikki kohdallaan, sijaintia myöten! Peltomaisemaa kaivanneina päästään siis taasen maalaismaisemiin, mutta  kuitenkin kaupungin kupeeseen. Ja muutenkin kaikki palapelin palaset loksahtivat hienosti kohdalleen. 

Enkä uskonut enää ikinä minkään talon tai asunnon tuntuvan enää koskaan oikein kodilta, mutta ihmeesti niin vain kävi. Ja jotenki tuntuu, etten edes ole koskaan mistään asunnosta tai talosta ollut näin innoissani, vaikka kaikki meidän edelliset kodt ovat kodilta silloin tuntuneetkin. Voisi sanoa elämän taasen yllättäneen tämän matkalaisen. Ei toki ihan vielä siellä talossa asuta mutta se tunne mikä tuli taloa katsastaessa oli melkoinen! Ensimmäistä kertaa Sennin kuoleman jälkeen tunnen syvää onnea ja iloa, ja uskoa siihen, että meidän elämässä tapahtuu sittenkin vielä hyviä asioita! Tuntuu, että se uusi alku ei tapahtunutkaan vielä silloin, kun Sennin kodista muutettiin pois, vaan että se uuden luvun alku alkaisi vasta nyt. Viimeiset pari vuotta on ollut jotenkin semmosta suunnan hakemista ja ulapalla ajelehtimista. Tarpeellista semmoista oman eheytymisen ja eteenpäin selviytymisen kannalta.

Että tällaista puuhaa täällä. 

Instagramissa varmasti lisää hetkiä erinäisistä muuttotilanteista. Huh, sanon minä! Syvällä kokemuksella ja vahvalla huumorilla vielä kerran(?!) pojat!! Ja eikun pakkaamaan. :)


-Reeta-Kommentit

 1. Voi miten ihanalta kuulostaa ♡
  Kaikkea hyvää, onnea uuteen ja rsemppiä muuttoon ☆
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Ihania kuulumisia! Tsemppiä muuttoon ja pilkettä silmäkulmaan! <3

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania uutisia...onnea uuteen kotiinne♥♥

  VastaaPoista
 4. Oi ihanaa, että elämä taas hymyilee teille!
  Onnea uuteen kotiin!

  Amy

  VastaaPoista
 5. Ihanaa että uusi ovi on teille avautunut ! Onnea ja iloa uuteen kotiin ja uusiin seikkailuihin elämässänne :-)
  toivottaa; Johanna

  VastaaPoista
 6. Oi, kun kuulosti ihanalta, tuli ihan itku kun tuntui niin hyvältä! ;) Onnea uuteen tulevaan kotiin, tuokoon se paljon iloa elämäänne!

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä muuttoon ja kaikkea hyvää teille :)
  t.Sanniska

  VastaaPoista
 9. Innostuksesi soljui niin, että kauaskin kuuli elämänilon palanneen. Elämä voi siis yllättää positiivisestikin.

  VastaaPoista
 10. <3 vedet nousi silmiin. Toivon kaikkea kaunista teille.
  Marika

  VastaaPoista
 11. Eksyin blogiisi vähän puolivahingossa. Luin ensimmäisten vuosien (11 ja 12) blogikirjoituksiasi ja mikä onni niistä huokui! Vilpitön ilo kaikista arjen hetkistä. Olet ollut uskomattoman hieno äiti tyttärellesi. Sitten luin vuoden 2013 blogikirjoituksia, mutta niitä en voinu tässä junassa istuessa kovin montaa lukea, surusi alkoi vaan itkettää...Sitten luin nämä uusimmat tekstit ja ilahduin niin kovin, niin kovin, kun kirjoitustesi sävy on muuttunut toiveikkaaksi ja hieman onnelliseksi. Ja ajettele, vasta ensimmäistä kertaa olen koko blogissa! Sinun kannattaisi hyödyntää kirjoittamisen lahjaasi :) Sait yhden lukijan lisää!

  VastaaPoista
 12. Jokohan olette uudessa kodissa. Onnen hetkiä ja ilon päiviä sinne.

  Venla

  VastaaPoista
 13. HEI! Sattumalta törmäsin tähän blogiin! Ensinnäkin lämmin osanotto Sennin poisnukkumisen johdosta! Blogista huokuu ääretön rakkaus erityistä lastanne kohtaan! Hän ei olisi voinut parempia vanhempia saada! <3
  Blogi varmasti auttaa samassa elämäntilanteessa olevia perheitä ja tuo lohtua sitten kun luopumisen aika tulee eteen sillä olet osannut kirjoittaa jotenkin niin kauniisti ja lohdullisesti!
  Toivon kaikkea hyvää teille tulevaan! Aion kurkkia välillä tuleeko uusia kuulumisia!
  Senni oli äärettömän kaunis lapsi, oikea ja aito enkeli joka kasvatti siivet päästäkseen taivaan kotiin pitämään vuorostaan huolta teistä! <3
  Outi

  VastaaPoista
 14. Hei, hei mitä kuuluu? Miltä susta tuntuu uudessa kodissa?

  VastaaPoista
 15. Hei, malttamattomana jo odottelen kuulumisia uudesta kodista. Toivottavasti teille kuuluu hyvää.

  VastaaPoista
 16. Mitä teille kuuluu?
  Miten olette kotiutuneet uuteen kotiin?

  Amy

  VastaaPoista
 17. Tänään on Sennin synttäripäivä. Kiitos, Senni, kun synnyit ja kiitos Reeta, kun olet kirjoittanut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, en tiedä miksi tuossa nyt lukee 4. syyskuuta. Tänään on kuitenkin syyskuun viides. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

5.9.2005-7.1.2013

"Tiesinhän minä: tälle tielle tulisi lopulta lähtö. Mutta eilen en tiennyt, että lähtisit tänään."Pieni rakas Senni prinsessamme pääsi Taivaan kotiin 7.1.2013 klo 8.30 äitin ja isin suudelmien saattelemana. Suru, ikävä ja luopumisen tuska on ääretön.
Mutta myös niin äärettömän kiitollinen Sennin kauniista ja kivuttomasta elämästä. Senni jätti meille valtavan ihania muistoja ja elää sydämissämme aina. Kunnes Taivaassa jälleen tapaamme.

Suuri kiitos Seinäjoen keskussairaalan lastenosaston B21:n henkilökunnalle erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta Sennin hoidosta. Hoiditte samalla myös meitä. <3

Syli ja koti on nyt niin tyhjät.

-Reeta-Viimeinen kuva.

Suuri kiitos valtavasta määrästä osanottoja ja lohduttavia sanoja. Ollaan ihan liikuttuneita siitä, että Sennin elämä merkitsi niin monelle jotain. Ja että meitä kannetaan tässä äärettömässä surussa.
***

Eilen saatiin nähdä vielä kerran maailman kauneimmat kasvot, ennenkuin arkku suljettiin.

En unohda tuota kipeää, mutta kaunista hetkeä ikinä. Senni näytti kauniimmalta kuin koskaan.
Oikea enkeli.

Nyt on pienin valkein siivin koristeltu
arkku suljettu.En voi enää koskaan silittää noita
suloisia ja rakkaita pienen tyttöni kasvoja.
-Reeta-


050905.

Sydän itkee ikävää. Erityisesti juuri tänään. On Sennin synttäripäivä. Muistot vahvasti läsnä yhdeksän vuoden takaisessa onnellisessa päivässä. Ja sen jälkeisessä Sennin koko elämässä. Sennissä.

Ajatella, Senni täyttäisi jo 9vuotta. Monenlaista jo osaisi. Näihinkin mietteisiin sitä herkästi vieläkin ajautuu. Mitä Senni mahtaisi terveenä tyttönä mielellään puuhastella. Tai mitä ei. Mitkä olis lempisatuja, leikkejä, ruokia. Mikä naurattaisi, mikä itkettäisi. Ikuisuuskysymyksiä, vailla vastausta.


Tänään oli siis toinen syntymäpäivä Sennin kuoleman jälkeen.
Ihmeellisesti tuon sydänitkun ja ikävän huomasin sietäväni vähän paremmin kuin vuosi sitten. Suru todellakin muuttaa muotoaan. Vaikka en siihen uskonutkaan.-Reeta-