sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Tekninen tauko.


Tekniset ongelmat viimein selätetty! Nettiyhteys toimii, kuvakirjasto löydetty ja tietokoneet kytketty paikallensa. Ajatuksetkin saatu hiljalleen kerättyä uuden katon alle. Ja googlenkin pitäisi taasen blogini löytää. Kiitos kärsivällisyydestä, ihmiset! 

Melkoinen kuukausi on takana, mutta nyt alkaa tavarat olla purettu laatikoista ja kotiutuminen uuteen kotiin hyvässä vauhdissa. Ensimmäiset pullatkin jo paistettu uudessa uunissa, aijjettä kun paistuikin tasaisesti. Ja myös maistui kaffin kanssa ja ystävien seurassa hunajalle!

Monenmoista tunnetta muuttolaatikoista nousi, kun näki tuttuja tavaroita ja Sennin omaisuutta reilun puolen vuoden tauon jälkeen. Haikeuden ja ikävän lisäksi tuntuu kummalliselta.  Oudolta.  Kenen elämää tässä oikein eletään..?! Niin paljon muutoksia mahtuu viimeiseen puoleentoista vuoteen, ettei oikein meinaa mukana pysyä. Uusi kaupunki, uusi koti, uudet kuviot, uusi työ. Uusi elämä. Uusi ihan hyvä elämä. Surulla höystettynä.  Onneksi Reeta-ihminen on jokseenkin sopeutuvainen laji. Siperiassa koulutettu ja jalostettu. Kestää joka tuulen ja sään. Heh.


Jatketaan tästä. :)


-Reeta-

10 kommenttia:

 1. Sylin täydeltä onne uuteen elämääsi♥

  VastaaPoista
 2. Onnea kaikkeen uuteen.niin se ihminen taipuu,taipuu mutta ei katkea.hyvää kesää teille.

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin! Kiva kun kerroit kuulumisiasi. Lisää odotellessa. :) Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
 4. Kiva lukea pitkästä aikaa kuulumisiasi. Edellisestä kun on jo aikaa niin ehdin pelästyä, että etkö enää kirjoitakkaan! Hyvää kesää uudessa kodissa teille. :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää kesää teille uudessa kodissa :-) Ihana lukea kuulumisia pitkästä aikaan :))

  VastaaPoista
 6. Mukava lukea kuulumisia pitkästä aikaa :) onnea uuteen kotiin ja kaikkea hyvää ♡

  VastaaPoista
 7. Mukava kuulla kuulumisia pitkästä aikaa :) Hyvää kesää teille ja onnea uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 8. Onnea uuteen kotiin ja ihanaa kesää! meilläkin erilainen elämä tänä vuonna alkanut ja sopeudutaan tähänkin pikkuhiljaa.

  VastaaPoista