perjantai 18. huhtikuuta 2014

Olemassaoloilmoitus.Viime postauksen aihe näyttäisi saavan kovasti keskustelua aikaiseksi. Niinkuin arvelinkin. Siksi halusinkin esittää pelkästään "faktat" ja jättää omat kantamme lähipiirin tietoon. Kiitos kaikille kommentoineille ja myötäeläjille tässäkin asiassa. 

Tässä postauksessa ei nyt ole oikein mitään syvällisempää sanottavaa, oikeastaan tulin vain ikäänkuin ilmoittamaan olemassaolosta. Kyllä täällä ollaan ja eletään! Liian pitkä tauko ollut. Anteeksi. Mutta syykin siihen löytyy, nimittäin muutto! Nyt se on vihdoin tapahtumassa, tavaraa kuskattu uuteen kotiin minkä töiltä ehditään! Eikä enää montaa yötä, niin saadaan jo asettua ihan taloksikin. Ihanaa. 

Pääsiäinenkään ei tänä vuonna ehdi tuntua oikein miltään, ei hyvältä pääsiäisfiilikseltä eikä oikeastaan pahaltakaan Senniin liittyen. No tälläkertaa näin ja hyvä niin. Mitään pääsiäiseen liittyvää kuvattavaakaan ei nyt ole, tuokin kokkokuva löytyi arkistoista muutaman vuoden takaa pääsiäiseltä, jolloin pääsiäiskokkona toimi vanha homeinen leikkimökki. Hyvä kokko syntyikin.  Ja syttyi. Heh. Mutta älä kokeile tätä kotona, ellei tilaa ole tarpeeksi. Tuolla onneksi oli. :)
Näihin kuviin ja tunnelmiin, Hyvää pääsiäistä kaikille!


-Reeta-

11 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä ja voimia muuttoon!

  VastaaPoista
 2. Rauhallista pääsiäistä ja onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Hyvää pääsiäistä ja kiitos hyvästä blogista.
  Saga

  VastaaPoista
 4. Hyvää pääsiäistä ja mukavaa muuttoa!
  Noora

  VastaaPoista
 5. Olemassaoloilmoitus on aina mukavaa luettavaa. Näin vappuna mieleen muistuu koulun vappunaamiaiset ja Senni Mehiläinen. :)

  VastaaPoista
 6. Senni oli se ihana tyttö joka teki sinusta äidin ♡ varmasti tänäpäivänä ajatukset on ollut tuolla korkeuksissa. Hyvää äitienpäivää Reeta! Siellä yksi pieni enkeli hymyillen odottaa

  VastaaPoista
 7. Hei Reeta,
  olen blogisi vakkarilukija, harvoin kommentoin, mutta aina luen blogiasi. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että kun kirjoitan googleen "tästä kaikesta", ei blogiasi enää löydy sitä kautta. Myös viimeisestä päivityksestäsi on jo aikaa... Toivon kuulevani sinusta taas pian ja toivon sinulle ja läheisillesi voimia ja aurinkoisia päiviä.

  VastaaPoista
 8. Olen myös vakkarilukija ja huomaan miettiväni, mitähän teidän elämään ja sinun ajatuksiisi mahtaa kuulua. Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 9. Minä heräsin viime yönä ja ajatuksissani soi vain tästä kaikesta. Toivottavasti muuttonne on sujunut hyvin ja aurinko on sielläkin paistanut. Voikaa hyvin.
  Venla

  VastaaPoista