Siirry pääsisältöön

Taulu.


Se komeilee nyt tuossa seinällä.

Se taulu,
joka tilattiin Sennille syksyllä synttärilahjaksi
ja joululahjaksi.

Se valmistui juuri jouluksi,
ja saimme sen jouluaattona ripustettua seinälle,
paraatipaikalle.

Se on ihana.
Se on kaunis.
Se on juuri semmoinen kuin toivoin.
Ei liikaa muotokuva,
mutta Sennin kasvonpiirteet tunnistettavissa.

Se on tässä.
:)



Taulussa Senni on Taivaassa,
terveenä, puhtaana, kauniina.

Toivoin kuvaan vaaleanpunaisia perhosia,
symboloimaan hentoa, lyhyttä, kaunista elämää.
Lisäksi toivoin Sennin ihanien hiusten korostamista,
sekä kuvaan mukaan pupun,
joka oli Sennille tärkeä vielä kun osasi pitää siitä kiinni.
Ja vahvan valon kuvastamaan Taivaan kirkkautta.
Loppu onkin taiteilijan omaa näkemystä ja käsialaa.

Siinä se nyt on.
Kiitos Saarai Saukko,
taiteilijanimeltään Taide-Saarai.
Teit meille arvokkaan teoksen.
:)


Taulu keskellä tupaa, "aina silmissä".
:)


-Reeta-




Kommentit

  1. Sanat juuttuvat kurkkuun. Kyyneleet ottavat väylänsä. KAunis♥ niin kuva kuin ajatukset sen takana.

    Siunausta perheellenne!

    VastaaPoista
  2. Oi onpa kaunis ja onpa teidän koti ihana!

    VastaaPoista
  3. Voi... Se on kaunis, siinä on aavistus taivaasta <3

    VastaaPoista
  4. Kosketti syvästi. Kaunis on Sennin tulevaisuus <3

    VastaaPoista
  5. Sinun blogi on niin koskettava <3
    Se on myös blogi jonka äärelle tulen usein, varsinkin silloin kun joku pieni ja mitätön asia kaivaa ja kalvaa..harmittaa..saan taas perspektiiviä asioihin ja jaksan jatkaa näiden ihanien mutta välillä koettelevien muksujen kera..
    Toivon teille vielä paljon hyviä hetkiä Sennin kanssa <3 <3
    jaana

    VastaaPoista
  6. Kaunis ja puhutteleva taulu.

    VastaaPoista
  7. Kaunis on taulu ja ajatus sen takana, värit sopivat ihanasti teidän kotiinne ja tunnelmaan. :)

    VastaaPoista
  8. Kerran ymmärrämme kaiken merkityksen... Koskettava kuva, pala taivasta. Voimia elämän poluille!

    VastaaPoista
  9. Vaikka olen Sennistä, vain kuvia nähnyt, huomaan yhdennäköisyyden...kaunis ja herkkä taulu♥

    VastaaPoista
  10. Voi... niin hieno. Valoa ja iloa teille vuodenvaihteeseen toivottaa Maahiska.

    VastaaPoista
  11. Täytyy Saarain nimi laittaa muistiin, on niin koskettava teos. Oletko muuten lukenut kirjan "Taivas on totta". Jos et, etsi se käsiisi ja lue. Siinä on paljon ihanaa luettavaa lapsista ja taivaasta.

    Minä niin haluaisin halata Senniä.

    Teidän on ehkä elämän vaatimuksissa vaikea aina muistaa sitä, että Sennissä saatte pitää vieraananne enkeliä. Senninkin kohdalla elämään kätkeytyy suuri salaisuus, joka täysin paljastuu vasta iankaikkisuudessa.
    Meidän kanssakulkijoiden tehtävä on rukoilla teille voimaksi taivaan enkelijoukkojen apua ja Isän Jumalan käden kosketusta Pyhän Hengen voiman kautta.

    VastaaPoista
  12. Marita sanoi ihanasti - kaunis on Sennin tulevaisuus <3 Tämä postaus - niin kuin moni muukin näistä - saa herkistymään ja muistamaan tämän hetken tärkeyden.

    VastaaPoista
  13. Niin viattoman herkkä, aivan niinkuin Sennikin on <3

    VastaaPoista
  14. Herkkä kaunis ja vaikuttava... Hyvää vointia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kun jaoit näin arvokkaan asian myös meidän satunnaisten kulkijoiden kanssa. Kaunista ja liikuttavaa, onnellista loppuvuotta teille kaikille!

      Poista
  15. Ihana!!!Taulu ja ajatus <3 <3 <3

    -Maria-

    VastaaPoista
  16. Voi miten kaunis taulu. (Tässä kirjoittaessani näen yhtäkkiä mielessäni tämän taulun kirjan kansikuvana, kertoneeko se kirja sitten Sennin kauniista ja tärkeästä elämästä.)

    Kiitos tästä blogista, siitä että annat meidän vieraidenkin kurkistaa elämäänne. Oma tyttäreni on nyt 6v. Jotenkin aina tänne blogiin tullessani tajuan, miten itsestään selvänä pidän monia asioita elämässä ja miten pienet vastoinkäymiset tuntuvat musertavilta.

    Siunausta perheellenne! <3 Spotifyssakin alkoi soida juuri teemaan sopivasti "Tis so sweet to trust in Jesus."

    VastaaPoista
  17. Ihana enkeli! <3

    VastaaPoista
  18. Tosi kaunis taulu, kuten mallinsakin!Toivon teille kuitenkin vielä paljon iloisia ja rakkaudentäyteisiä hetkiä (ja vuosia) täällä maanpäällisessä kodissa.
    Lämmintä alkavaa vuotta ja kutitus Sennille!

    VastaaPoista
  19. Se on niin kaunis! Ihailin sitä jo aiemmin FB:ssa mutta en tainnut jättää mitään kommenttia.

    VastaaPoista
  20. Ihana todellakin, tuossa kirjassa olisi ideaa. En vain tiedä kuinka kivuluas se prosessi olis. Miten olis kirja runojen muodossa? -Marjo

    VastaaPoista
  21. Onnellista Uutta-Vuotta Sennille ja vanhemmille!

    VastaaPoista
  22. Kyyneleet tuli, ihana muisto jää teille! <3 Senni on matkalla ihanaan paikkaan niinkuin toivottavasti mekin ajallamme. Toivon teille vielä monta kaunista yhteistä päivää!

    VastaaPoista
  23. Viimeksi kuva hymyilytti, nyt se itkettää. Onkohan Senni nyt kuvansa näköinen <3

    VastaaPoista
  24. Viimeksi kuva hymyilytti, nyt se itkettää. Onkohan Senni nyt kuvansa näköinen <3

    VastaaPoista
  25. Kun näin tämän taulujutun ekan kerran oli heti aavistus, että taulu on valmiina, vain Sennin lähtö kohta tulossa. Varmasti Senno on taulukuvansa näköinen ja osasi itsekin odottaa tuon valmistumista :) Sennillä oli elämässä asiat niin hyvin kun ne voivat tuossa tilanteessa olla, olitte parhaat mahdolliset vanhemmat ja hoitajat hänelle, rakkautta ja kaikkea oli Sennillä runsaasti. Varmasti häellä nyt hyvä olla, vaikka teillä on lohduton ikävä ja suru, mitä on ulkopuolisten mahdoton lohduttaa. Kovasti Senni on mielessä ja ajatuksissa. Kiitos vielä että olet jakanut Sennin tarinan meille, siinä on paljon opin paikkoj. Voimia teille, jälleennäkemisen ajatus olkoon lohtuna.

    VastaaPoista
  26. anteeksi kirjoitusvirheeni kun itku silmässä kirjoittaa :(

    VastaaPoista
  27. Aivan kuin olisitte tienneet. Ehkä tiesittekin. Että näin pian...

    Taulun Sennin ilme ei ole kovin iloinen, mutta kuvaaja on vain kertonut Sennille, kenelle kuva tulee, ja Senni muistaa, kuinka pitkältä aika teistä tuntuu. Hänelle kun kyse on ehkä muutamasta tunnista, ja olette hänen luonaan. Jumalan luona.

    VastaaPoista
  28. Kyynelten läpi tahtoisin teitä lohduttaa ja ottaa osaa eronikävään <3 Sennillä oli rikas ja ihana elämä teidän, äidin ja isän rakastavassa hoidossa. Kaunis on lapsen osa taivaassakin! Lämpimiä ajatuksia teille, vaikka en teitä tunne muutoin kun tämän blogin välityksellä. Rukouksen siivet teitä kantakoon <3
    ~Anna-Kaisa~

    VastaaPoista
  29. Kyynelten läpi minäkin yritän täältä kirjoittaa ja lukea tekstejä. Sennistä tehty taulu on todella kaunis! Sanaton olo kaiken tämän lukemani jälkeen... Ikävä ja kaipaus varmaan suunnaton. Omat pelot ja möröt nousten hyvin elävästi pintaan, Marikan viime kesäisen haimatulehduksenkin aikaan, kun toivoa ei juurikaan annettu.

    VastaaPoista
  30. Voi itku kun olen joutunut itkemään vaikka aluksi ajattelin että en todellakaan ala näin illalla lukemaan tämänaiheista blogia...en voinut kuitenkaan lopettaa.Niin kaunis kuva Sennistä Taivaassa. Miten mahtava idea tehdä tuollainen taulu. Muistuttaa aina siitä missä Senni on.

    VastaaPoista
  31. Ostin samalta taiteilijalta tänään taulun ja kun googlasin nimensä, löysin tämän blogisi... kyyneleet virtaa pitkin kasvoja kun luin vähän matkaa. Senni nyt perheenne ihan pieni suojelusenkeli <3 terveisin Mervi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

5.9.2005-7.1.2013

"Tiesinhän minä: tälle tielle tulisi lopulta lähtö. Mutta eilen en tiennyt, että lähtisit tänään." Pieni rakas Senni prinsessamme pääsi Taivaan kotiin 7.1.2013 klo 8.30 äitin ja isin suudelmien saattelemana. Suru, ikävä ja luopumisen tuska on ääretön. Mutta myös niin äärettömän kiitollinen Sennin kauniista ja kivuttomasta elämästä. Senni jätti meille valtavan ihania muistoja ja elää sydämissämme aina. Kunnes Taivaassa jälleen tapaamme. Suuri kiitos Seinäjoen keskussairaalan lastenosaston B21:n henkilökunnalle erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta Sennin hoidosta. Hoiditte samalla myös meitä. <3 Syli ja koti on nyt niin tyhjät. -Reeta-

Viimeinen kuva.

Suuri kiitos valtavasta määrästä osanottoja ja lohduttavia sanoja. Ollaan ihan liikuttuneita siitä, että Sennin elämä merkitsi niin monelle jotain. Ja että meitä kannetaan tässä äärettömässä surussa. *** Eilen saatiin nähdä vielä kerran maailman kauneimmat kasvot, ennenkuin arkku suljettiin. En unohda tuota kipeää, mutta kaunista hetkeä ikinä. Senni näytti kauniimmalta kuin koskaan. Oikea enkeli. Nyt on pienin valkein siivin koristeltu arkku suljettu. En voi enää koskaan silittää noita suloisia ja rakkaita pienen tyttöni kasvoja. -Reeta-

050905.

Sydän itkee ikävää. Erityisesti juuri tänään. On Sennin synttäripäivä. Muistot vahvasti läsnä yhdeksän vuoden takaisessa onnellisessa päivässä. Ja sen jälkeisessä Sennin koko elämässä. Sennissä. Ajatella, Senni täyttäisi jo 9vuotta. Monenlaista jo osaisi. Näihinkin mietteisiin sitä herkästi vieläkin ajautuu. Mitä Senni mahtaisi terveenä tyttönä mielellään puuhastella. Tai mitä ei. Mitkä olis lempisatuja, leikkejä, ruokia. Mikä naurattaisi, mikä itkettäisi. Ikuisuuskysymyksiä, vailla vastausta. Tänään oli siis toinen syntymäpäivä Sennin kuoleman jälkeen. Ihmeellisesti tuon sydänitkun ja ikävän huomasin sietäväni vähän paremmin kuin vuosi sitten. Suru todellakin muuttaa muotoaan. Vaikka en siihen uskonutkaan. -Reeta-