sunnuntai 23. syyskuuta 2012

JalkakylvyssäRentouttavaa sunnuntaita!


-Reeta-8 kommenttia:

 1. voi ihana teidän pieni prinsessa! =) näyttää tosi rentouttavalle! Siunausta ja Taivaan isän huolenpitoa koko teidän ihanalle perheelle!!

  VastaaPoista
 2. Jalkakylvyt ovat ihania.. itsekkin pitäisi muistaa hemmotella itseä ja omaa tytärtä hiukan useammin. Kylvystä saa kyllä mahtavia aistikokemuksia Sennille + ihanaa tyttöjen hömpötystä! Olen aika tuore lukijasi. Kun löysin blogin kahlasin sen yhdessä illassa (yössä) kokonaisuudessaan läpi.. itkien ja nauraen. Olet ihana äiti, paljon olette miehenne kanssa kokeneet niin lyhyessä ajassa. Minusta on ilo nähdä kuinka paljon jaksatte Sennin kanssa puuhailla.. tärkeintä ovat nämä elämän perusasiat, välillä hömpötellään, laiskotellaan, puuhaillaan ja koetaan, mutta ennen kaikkea rakastetaan <3 Kaikkea hyvää teidän perheellenne toivottelen täältä Oulun suunnalta! Miten Sennillä tällä hetkellä menee? Onko incl pysynyt tasapainossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava kun jätit kommentin! :) Oulu onkin tuttu paikka, ollaan sielläkin ehditty vuosi asustella kymmenisen vuotta sitten. Tällähetkellä Sennillä on kuumetta, mutta lienee taas vain kuumepiikki, joita tulee ja menee... Incl sinänsä on aikahyvin tähän saakka ollut tasapainossa, pieniä lääkelisäyksiä tasaisin väliajoin joutuu tekemään. mutta eteenpäinhän tauti koko ajan menee, ja voinnissa on enemmän ja enemmän hankaluuksia. Limaisuus lisääntyy koko ajan, ja myös itkukausia tuntemattomasta syystä on alkanut tulemaan. Mutta kuitenkin pääosin aika tasaisesti mennään! :) Tervetuloa seuraamaan meitä! :)

   Poista
 3. Aivan varmasti Senni nauttii jalkakylvystä...:)

  VastaaPoista
 4. Oi, ihanaa, että jaksatte tälläistä järjestää Sennille! Tekisipä itsekin mieli päästä jalkakylpyyn, oikein poreilevaan...
  Iloa arkeen ja tulevaan viikkoon!

  VastaaPoista
 5. Oi mikä idea!! Mistä keksitte kakkia näin ihanaa Sennille? Ootte kyl tosi idearikkaita ja rakkaita vanhempia!

  -Elina

  VastaaPoista
 6. :) Kiitos Irmastiina, KirsiMaritta ja Elina! Tämä idea taisi tulla iskältä :) Ja samaan aikaan oli minun vanhemmat miettineet samaa, kun äiti olisi lahjoittanut oman jalkakylpylaitteensa Sennille, mutta oltiin ehditty jo oma hankkia. :)

  VastaaPoista