Siirry pääsisältöön

Aikuinen nainen


Hiljaisuus täällä,
on johtunut tästä:





















Oli ilo vanheta ihanassa naisseurassa.
Kiitos.
Teitte päivästä juhlan.
:)





-Aikuinen nainen-
;)



Kommentit

  1. Onnea sinulle, aikuinen nainen...:)

    VastaaPoista
  2. Lämpimät Onnen toivotukset aikuiselle naiselle :)

    VastaaPoista
  3. Halauksia 30 johdosta :) Samalla vuodella ollaan synnytty, ja tuttuja oli Melrose Placen tyypit, Spaissarit jne :)

    VastaaPoista
  4. Lämpimät onnittelut :)

    VastaaPoista
  5. Onnittelut, oli varmasti kivat juhlat! Vähän perässä tullaan, huomenna täytän 28 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Onnea siis, kahden vuoden päästä oot sinäkin sitte aikuinen nainen! ;D

      Poista
  6. Kiitoskiitos!:)
    Erityismaininta täytyy tehdä tuolle upealle puulle, jonka ystäväni oli omin pikku kätösin tehnyt ja vielä minua varten! Arvostan suuresti!! Kuten myös kaikkia muitakin lahjoja - ihmettelen vaan kuinka hyviä ja henkilökohtaisia, ja hyvin erilaisia lahjoja sain, kaikki erittäin mieluisia!! Suuri kiitos niistä <3 Olo on kuin prinsessalla ku mua niin hemmoteltiin ;)

    VastaaPoista
  7. Onnittelut aikuiselle naiselle.

    VastaaPoista
  8. Paljon onnea sinulle, tuntuu 30-v ikä niiiin nuorelta :)
    Paljon on jo silti takana ja paljon edessä, nauti tässä ja tänään, koskaan ei kukaan tiedä mitä on huomenna! ONNEA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan niin, tuntuu välillä että olisin vanhempi kun niin paljon on jo joutunut kokemaan kaikenlaista. Mutta siltikin koen että 30vuotias on vielä nuori! Ja salaa toivon tulevaisuudelta jotain suurta ja onnellista... Kiitos onnitteluista! :)

      Poista
  9. Onpas ihania,sulla on upeita ystäviä ku noin sua varten ovat tehneet :) Ansaitset taatusti kaiken hemmottelun mitä vaan mahollista,onnittelut täältäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, hemmottelu on tosiaan välillä paikallaan, meille kaikille! <3

      Poista
  10. Onnea tuhannesti. Kaunis kakku,koska niin kaunis malli. Ihana,että sait noin kauniit juhlat. Venla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Ysiluokan koulukuva, eli puolet silosemmat kasvot! ;)

      Poista
  11. Onnea syntymäpäivän johdosta! Aikuinen nainen :)
    En tiedä olenko törkeä, mutta tahtoisin kuulla oletteko ikinä haaveilleet toisesta lapsesta? Anteeksi jos loukkaan kysymykselläni.
    -ks-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Et ole törkeä etkä loukannut, vaikka aihe onkin kipeä. Voin kertoa jossain vaiheessa postauksen yhteydessä aiheesta ajatuksia, kunhan ensin mietin, kuinka paljon haluan asiasta kertoa. :)

      Poista
    2. Kiva kuulla etten loukannut ja ymmärrän jos et tahdo asiaa jakaa kaikille. Itselläni on kaksi lasta ja kolmen äitinä aina nähnyt itseni, ehkä vielä joskus meillekkin se kolmas tulee.
      Voimia ja valoa <3
      -ks-

      Poista
  12. Paljon onnea! Itsellänikin on jo ajatukset suunnattuna tuota kolmenkympin rajapyykkiä kohti. Synttärit häämöttävät kuukauden päässä... Tämä on hyvä ikä, vaikka välillä tuntuu hurjalta, että noista teinivuosista on jo viitisentoista vuotta! :)

    t. Laura Uuraisilta - toinen 1982-vuosikertalainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Niin, taaksepäin ku aattelee, ei voi uskoa että siitä on oikeesti jo 15vuotta kun oltiin se 15vee! Mäkin oon kyllä ihan sinut tämän iän kanssa, nuorempikaan en haluais olla! ;) Onnea sullekin jo tässä vaiheessa ja hauskoja synttärikemuja, sikälimikäli semmoiset järjestät.:)

      Poista
    2. Kiitos! Jotenkin täytyy vanhenemista juhlistaa, katsotaan sitten, mitä kaikkea keksin. Ainakin yhteissynttärit 3 vuotta täyttävän poikani kanssa lähipiirille on luvassa.

      Poista
  13. Vähän myöhäisät muttei yhtään sen huonommat onnittelut! :)

    VastaaPoista
  14. myöhässä täältäkin kommentti mutta ONNEA äitille ja tyttärelle syntymäpäivien johdosta!! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

5.9.2005-7.1.2013

"Tiesinhän minä: tälle tielle tulisi lopulta lähtö. Mutta eilen en tiennyt, että lähtisit tänään." Pieni rakas Senni prinsessamme pääsi Taivaan kotiin 7.1.2013 klo 8.30 äitin ja isin suudelmien saattelemana. Suru, ikävä ja luopumisen tuska on ääretön. Mutta myös niin äärettömän kiitollinen Sennin kauniista ja kivuttomasta elämästä. Senni jätti meille valtavan ihania muistoja ja elää sydämissämme aina. Kunnes Taivaassa jälleen tapaamme. Suuri kiitos Seinäjoen keskussairaalan lastenosaston B21:n henkilökunnalle erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta Sennin hoidosta. Hoiditte samalla myös meitä. <3 Syli ja koti on nyt niin tyhjät. -Reeta-

Viimeinen kuva.

Suuri kiitos valtavasta määrästä osanottoja ja lohduttavia sanoja. Ollaan ihan liikuttuneita siitä, että Sennin elämä merkitsi niin monelle jotain. Ja että meitä kannetaan tässä äärettömässä surussa. *** Eilen saatiin nähdä vielä kerran maailman kauneimmat kasvot, ennenkuin arkku suljettiin. En unohda tuota kipeää, mutta kaunista hetkeä ikinä. Senni näytti kauniimmalta kuin koskaan. Oikea enkeli. Nyt on pienin valkein siivin koristeltu arkku suljettu. En voi enää koskaan silittää noita suloisia ja rakkaita pienen tyttöni kasvoja. -Reeta-

050905.

Sydän itkee ikävää. Erityisesti juuri tänään. On Sennin synttäripäivä. Muistot vahvasti läsnä yhdeksän vuoden takaisessa onnellisessa päivässä. Ja sen jälkeisessä Sennin koko elämässä. Sennissä. Ajatella, Senni täyttäisi jo 9vuotta. Monenlaista jo osaisi. Näihinkin mietteisiin sitä herkästi vieläkin ajautuu. Mitä Senni mahtaisi terveenä tyttönä mielellään puuhastella. Tai mitä ei. Mitkä olis lempisatuja, leikkejä, ruokia. Mikä naurattaisi, mikä itkettäisi. Ikuisuuskysymyksiä, vailla vastausta. Tänään oli siis toinen syntymäpäivä Sennin kuoleman jälkeen. Ihmeellisesti tuon sydänitkun ja ikävän huomasin sietäväni vähän paremmin kuin vuosi sitten. Suru todellakin muuttaa muotoaan. Vaikka en siihen uskonutkaan. -Reeta-