Siirry pääsisältöön

Mehiläinen

"Oli kerran kauan sitten
aivan tuntematon maa.
Siellä asui mehiläinen,
josta paljon puhutaan.


 

 Ja tämän mehiläisen  
nimi oli Senni,
tuo pieni sievä mehiläinen
Senni..." Hauskaa vappua!
:)
-Reeta-


Kommentit

 1. Kyynelsilmin kaunista Senni mehiläistä katselen.♥

  VastaaPoista
 2. Nätti pieni mehiläinen. Kun tyttönne nukkuu, hän vaikuttaa aivan tavalliselta koululaiselta, joka on torkahtanut kesken puuhiensa. Iloitkaa lapsestanne, minäkin omastani, jonka tapauksessa täysin terveelle lapselle varhaiset rankat lapsuusvuodet aiheuttivat parantumattomat vammat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Niin minustakin Senni näyttää nukkuessaan ihan siltä kuin voisi herätessään lähteä omille touhuilleen leikkimään.. Voimia ja iloa teidänkin päiviinne!!

   Poista
 3. Voi, Senni, kuinka olet kaunis!

  VastaaPoista
 4. Voi SENNI=) IHANA IHANA IHANA KYL teil on OIKEESTI niiiin kaunis tyttö=) Äiti vähän huvittelee ja niiiiiiiiin upeita kuvia ottelee söpöstä mehiläisestä=)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! <3 Sulla on kaunis tytär!

  VastaaPoista
 6. Haluaisin jokaiseen kommenttiin laittaa kiitoksen erikseen, arvostan kommenttejanne niin kovin!! :) Mutta menköön nyt näin yhtenä "könttänä". Kiitos!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

5.9.2005-7.1.2013

"Tiesinhän minä: tälle tielle tulisi lopulta lähtö. Mutta eilen en tiennyt, että lähtisit tänään."Pieni rakas Senni prinsessamme pääsi Taivaan kotiin 7.1.2013 klo 8.30 äitin ja isin suudelmien saattelemana. Suru, ikävä ja luopumisen tuska on ääretön.
Mutta myös niin äärettömän kiitollinen Sennin kauniista ja kivuttomasta elämästä. Senni jätti meille valtavan ihania muistoja ja elää sydämissämme aina. Kunnes Taivaassa jälleen tapaamme.

Suuri kiitos Seinäjoen keskussairaalan lastenosaston B21:n henkilökunnalle erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta Sennin hoidosta. Hoiditte samalla myös meitä. <3

Syli ja koti on nyt niin tyhjät.

-Reeta-Viimeinen kuva.

Suuri kiitos valtavasta määrästä osanottoja ja lohduttavia sanoja. Ollaan ihan liikuttuneita siitä, että Sennin elämä merkitsi niin monelle jotain. Ja että meitä kannetaan tässä äärettömässä surussa.
***

Eilen saatiin nähdä vielä kerran maailman kauneimmat kasvot, ennenkuin arkku suljettiin.

En unohda tuota kipeää, mutta kaunista hetkeä ikinä. Senni näytti kauniimmalta kuin koskaan.
Oikea enkeli.

Nyt on pienin valkein siivin koristeltu
arkku suljettu.En voi enää koskaan silittää noita
suloisia ja rakkaita pienen tyttöni kasvoja.
-Reeta-


050905.

Sydän itkee ikävää. Erityisesti juuri tänään. On Sennin synttäripäivä. Muistot vahvasti läsnä yhdeksän vuoden takaisessa onnellisessa päivässä. Ja sen jälkeisessä Sennin koko elämässä. Sennissä.

Ajatella, Senni täyttäisi jo 9vuotta. Monenlaista jo osaisi. Näihinkin mietteisiin sitä herkästi vieläkin ajautuu. Mitä Senni mahtaisi terveenä tyttönä mielellään puuhastella. Tai mitä ei. Mitkä olis lempisatuja, leikkejä, ruokia. Mikä naurattaisi, mikä itkettäisi. Ikuisuuskysymyksiä, vailla vastausta.


Tänään oli siis toinen syntymäpäivä Sennin kuoleman jälkeen.
Ihmeellisesti tuon sydänitkun ja ikävän huomasin sietäväni vähän paremmin kuin vuosi sitten. Suru todellakin muuttaa muotoaan. Vaikka en siihen uskonutkaan.-Reeta-